Most szól:
Vezeti:
2017.11.13. Hétfő 13:35

Újabb Szívek szállodája részek jönnek?

Jó hírünk van a Szívek szállodája rajongóinak, a tavalyi Netflixes visszatérés sikere után, felmerült a lehetőség, hogy újabb részeket kapunk kedvenc sorozatunkból.

A sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino nyilatkozott a Lorelai és Rory Gilmore életének folytatásáról. „Az Amazonnál elértünk magunknak egy rést, miszerint ha valaha is meg szeretnénk valósítani a folytatást, és ha mi és a lányok összeülünk, és előjövünk egy olyan koncepcióval, ami működik, akkor megvan a szabadságunk, hogy megcsinálhassuk.”

Ez mostanában megtörténhet? „Ahhoz el kéne jönnie a megfelelő körülménynek, és ugyanabba a hangulatba kell jönnünk, hogy Stars Hollowt újra meg tudjuk alkotni. Sikerült múltkor újjáéleszteni Stars Hollowt, és most is ezt kéne tennünk. De ez mindenképpen lehetséges.”

Amy azt is elárulta, hogy nagyon közeli viszonyban van a Gilmore lányokkal, Lauren Grahammel, Kelly Bishoppal és Alexis Bledellel is a mai napig. „Találkoztam Laurennel és Kellyvel, együtt ebédeltünk. Alexis-szel pedig előtte beszéltem egy héttel.”

Az utolsó évaddal, A Year in the Life-fal kapcsolatban Amy így nyilatkozott: „Nagyon jól éreztük magunkat, élveztünk mindentt, és az egész egy kicsit máshogy érződött, mint az eredeti sorozat készítése. Amikor újra összejöttünk, és tudtuk, hogy ez nem fog 10 évig tartani, egy kicsit más munkastruktúrát választottunk, hiszen volt időnk a forgatás alatt együtt lógni és beszélgetni.”

Mi nagyon szurkolunk az új részekért!

Forrás: ELLE

Lead: Warner Bros.