Most szól:
Vezeti:
7kor nálam

7kornálam! – Második évad

Őszinte beszélgetéssel és sok nevetéssel indult a 7kornálam! második televíziós évada

A 7kornálam! második televíziós évadának első vendége az a Molnár Ferenc "Caramel ", aki elmondása szerint nem érzi komfortosan magát televíziós produkciókban, ám Boginak mégis megnyílt és ezáltal egy remek résszel startolt az újgenerációs talkshow.
 

Valószínűleg nincs olyan ember ma Magyarországon, vagy csak nagyon kevesen, aki ne tudná ki az a “Caramel” és legalább egy dalt ne tudna tőle mondani. A Máté Péter-díjas énekes méltán tartozik hazánk legnagyobb előadói közé, hiszen amellett, hogy rendkívüli hangja van, dalai és dalszövegei is az ember szívéig hatolnak és segítenek át egy-egy nehezebb időszakon. Ami a legszebb az egészben, hogy ezek az érzések és ezek a meghitt pillanatok az élő koncerteken csak fokozódnak.

Március 18-án kezdetét vette a 7kornálam! második televíziós évada az M2 Petőfi TV műsorán, s Bogi nem is választhatott volna jobb vendéget elsőnek, mint Molnár Ferenc “Caramelt”. Az már az előzetesből is kiderült, hogy nevetésből nem lesz hiány, azonban azt kevesen gondolták valószínű, hogy Caramel ennyire megnyílik majd. Szóba került többek között felesége Szilvi és kislánya Szofi is. Kiderült, hogy hogyan lett becenevéből makarel, kamarel, kapucsinó, kakaó vagy éppen kamera, de az is kiderül, hogy felejtette-e már el a dalszövegét koncert közben.

Ha netán még arra is kíváncsi vagy, hogy az egyik játékban miért pont Lenny Kravitz-et választotta Caramel győztesnek, akkor légy résen, hiszen március 19-én este már a YouTube-on is visszanézheted a 7kornálam! első epizódját.