Most szól:
Vezeti:
7kor nálam

7kornálam! 7kornálam! – Második évad

Csajos buli a 7kornálam!-ban – Dallos Bogi vendége a népszerű vlogger páros, Lina és Panni

Nem régiben startolt a 7kornálam! új évada az M2 Petőfi TV-n. Az első részben a műsor házigazdája, Dallos Bogi, Molnár Ferenc Caramellel folytatott egy nagyon őszinte beszélgetést. De nincs megállás, ahogy már megszokhattátok, hétfőn érkezik az új epizód, melynek vendégei Lina és Panni lesznek.
 

A két fiatal lány 2013-ban kezdte meg vlogger karrierjét, mára pedig több mint 129 ezer feliratkozójuk van a videómegosztón, akik hétről hétre várják, vajon mivel rukkol elő Lina és Panni. A lányok igen sokoldalúak a témákat illetően, volt már szó utazásról, szépségápolásról, vizsgaidőszak túlélési tippekről, de olyan is volt már ruhatárat cseréltek egy időre vagy épp táncpárbajt vívtak egymással. A siker tehát évek óta töretlen. Ennek egyik titka a páros vlog, aminek műfaját gyakorlatilag ők honosították meg hazánkban, s mondhatni vetélytársuk azóta sem akadt.

A YouTube közösségen kívül a csajok a valódi kapcsolatokról is sztoriztak, s persze még sok-sok érdekességet megosztanak velünk. Emellett természetesen a játék sem maradhatott el, hiszen Bogi a lányok számára is készült játékos challengekkel, vagyis ezúttal is bőven láthatunk majd vicces pillanatokat. Na meg persze, a pasikról is lesz szó!

A 7kornálam! következő részét hétfő este nézhetitek meg az M2 Petőfi TV-n. Vár Titeket Dallos Bogi, valamint Lina és Panni 21:05-kor!