Most szól:
Vezeti:
7kor nálam

7kornálam! 7kornálam! – Második évad

A páros videózás úttörői - a 7kornálam! második részében Lina és Panni

Mire nem képes egy nyár eleji unalmas délután, nem igaz? Mára már 130 ezer feliratkozójuk van, azonban egyszer ők is elindultak valahonnan.
 

Sokatokak ismerősen csenghet a név: Lina és Panni. Ez a két lány meghonosította itthon a párban videózás fogalmát, ugyanis rajtuk kívül ez senki másnak nem jutott az eszébe. A két lány 11 évesen ismerte meg egymást, egy cserkésztábornak köszönhetően, ahol tulajdonképpen nem is annyira realizálták azt, hogy ők jóban lettek. Három-négy évnek el kellett telnie ahhoz, hogy kimondják, barátok vagyunk és ennek örömére csináltak is egy közös YouTube csatornát.

Felvételeik különlegessége, hogy mindig együtt készítik, ezért sok olyan témát is tudnak érinteni, amit az egyedüli videósok nem. Ilyen volt például a csere-bere videójuk is, amit ugye egyedül elég nehéz lenne összehozni.

Boginak elárulták, hogy nem volt olyan, hogy nem volt ötletük a következő tartalmat illetően, mindig nagyon produktívak, de ez meg is látszik a feltöltött anyagaikon. Alapvetően hasonló karakterek, ezért általában sok mindenben egyezik a véleményük.

A 7kornálam! második adásának a két YouTuber lány volt a vendége és amellett, hogy magukról sok érdekességet elárultak, játszottak is Bogival egy keveset.