Most szól:
Vezeti:
2018.01.19. Péntek 10:48

2018-as trendek a vörös szőnyegről

A vörös szőnyeges eseményeken a sztárok mindig kitesznek magukért.

Ezeken az alkalmakon rengeteg divat újdonságot láthatunk a hírességektől, amiket mi is bátran becsempészhetünk az öltözködésünkbe. Az idei szezonban ezek a szépségpraktikák hódítottak: 

A sötét ajkakat Te is viselheted egy elegáns vacsorán vagy az esti buliban.

 dark-lips

A drámai pillantásokért „emerald zöld” színű szemhéjpúderrel emeld ki a tekinteted.

emma-stone4 

A fekete szalag nemcsak az ajándékcsomagoláshoz használható. Pár forintos kiegészítő, ami elképesztően mutat a hölgyek hajában is.

 ribbons

Az örök klasszikus cicás szemeket a nap 24 órájában viselhetjük, hiszen nincs olyan alkalom, ahová ne volna jó ez a smink.

 beauty-trends-cat-eye

Nincs dögösebb, mint egy magabiztos hölgy, aki piros rúzst visel. Nem véletlen hát, hogy az idei Golden Globe-díjátadón több mint 20 híresség választott ilyen ajkakat.

 red-lips

Üde limonádé az orcákon. A sárgás árnyalat talán elsőre ijesztő lehet, de ha megnézzük Rihannát, Margot Robbiet és Zandayát, láthatjuk, hogy mennyire kiemeli az arcot.

 yellow

Frufru minden mennyiségben! Erről már olvashattatok a blogon, hogy sok híresség a baby frufru mellett tette le a voksát. Akik nem mernek vágatni, de szívesen kipróbálnák, válasszanak csatos frufru-t.

 bangs

Szerintem az egyik legvadabb „dili” mostanság a pirosas-narancssárgás szem smink. Karakteres arcon fantasztikusan áll, de akik ódzkodnak a harsányabb sminkektől, inkább a fent említett trendeket próbálják ki. 

beauty-trends-red-eyes

Forrás: instyle, people