Most szól:
Vezeti:
2018.09.09. Vasárnap 12:29

Leopárd galéria az igazi függőknek

Az évek, évtizedek során a leopárd minta számtalan reneszánszot élt meg, és elképesztően sok sztáron láttuk a lehető legextrémebb verziókban.

A lényeg vitathatatlan: állatmintás darabjaink –bizonyítottan- élethosszig tartó beruházásnak számítanak, így akiknek a gardróbja még nélkülözi, most kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb álló darabot.

Egyetlen szabály van, amit szem előtt kell tartani: az állatmintát pont úgy viseljük, mint bármelyik fekete ruhadarabunkat! Furcsán hangzik, de gondoljuk csak át! Szettünkhöz fekete helyett leopárd mintát adva olyan hatást keltünk, ami bizony igencsak figyelemkeltő.

1. Passzintsuk más mintához: kockás, csíkos, pöttyös. Sosem elég.

 

2. Egy aprócska kiegészítő lehet például az első szint: az amúgy is divatos mini táskát leopárd mintában szerezzük be!

 

3. Ceruzaszoknya leopárd mintával tökéletes alapdarabja lesz gardróbunknak –sokunknak jól áll, úgyhogy le sem akarod majd venni.

 

4. Színesben is trendi: nem kell a klasszikus árnyalatra törekedni. Vicces, pl. pirosas árnyalatban is éppolyan hatást kelt.

 

5. A leopárd minta akkor mutat a legjobban, ha még több leopárd mintával kombináljuk –a grafika nem számít. Arany ékszerekkel ultramenő.

 

6. Zebra, kígyó és leopárd? A gardróbban felejtsd el a táplálékpiramist!

 

7. A leopárdmintás félcipő is segítségedre lehet az újdonság bevezetésében.

 

8. Az állatmintás nadrág a barátod. Főleg, ha aprók a minták, és egyszerű, egyszínű felsőrésszel viseled –sportosan is akár.

 

+1 Ne feledd! A leopárd minta (és a te) legjobb barátja a farmer. Elképesztően jól mutatnak együtt!

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @topshop