Most szól:
Vezeti:
2018.09.23. Vasárnap 20:55

Egy ruhadarab - számtalan stílus! Divattanácsok egyenesen a Holnap Tali szereplőitől!

Augusztus végén elstartolt a Holnap tali! c. sorozat 6. szériája, és az ismerős arcok között új szereplőkkel is megismerkedhettetek.

Szabó Erika – Dalma, és Erdélyi Tímea – Flóra, a sorozatbeli pszichológusnő és a drámapedagógus megmutatta, hogy ők hogyan is viselik a szezon trendjeit.

A szezon két legnépszerűbb trendje a leopárd és kígyó minták, valamint a neon színek, amikről már sokat olvashattatok a blogon. Gondoltam próbára teszem a szereplőket és meglesem, hogy ők hogyan viselik a neon trendet és mivel kombinálnának egy extrém neon színű pulóvert.

A feladat valóban nem könnyű, ugyanis jól át kell gondolni, hogy milyen más ruhadarabbal mutathat jól egy teniszlabda-zöld, hatalmas kötött pulóver!

Az egyik forgatási napra látogattam el, ahol először Timivel beszélgettem arról, hogy idén ősszel mik a kedvenc ruhadarabjai és vajon az extrémebb stílust is kedveli-e a hétköznapokon? Az őszi napokon szívesen visel esőkabátot, amihez nem maradhat el a gumicsizma sem. Ahogy Ő fogalmazott:

Nagyon kedvelem azokat a pulóvereket, amikben van egy kis ravaszság és nem rejti el a nőies idomokat.

Elmesélte, hogy a hatalmas neon pulóvert színes tavaszi harisnyával és tornacipővel venné fel. Inkább a neon trendet választaná az állatmintással szemben, mert az utóbbi egyáltalán nem áll közel a stílusához. Ha választani kellene az őszi kabátok közül, akkor sokkal inkább a ballonra szavaz, mintsem a bőrkabátra. A legutolsó ruhadarab pedig amit vásárolt, egy testhezálló nyári ruha volt.

Erdélyi Tímea - Flóra Erdélyi Tímea - Flóra
Erdélyi Tímea - Flóra Erdélyi Tímea - Flóra

Erika, azaz Dalma már egy kicsit bevállalósabb, mert ő a hétköznapokra is bátran felvesz egy zöld és rózsaszín kockás kabátot, és elárulta azt is, hogy a legextrémebb ruhadarabja egy felemás cipő, aminek az egyik párján egy madár, míg a másikon egy madárodú található. A különlegesebb ruhák és kiegészítők mellett kedveli a hordható és a könnyen variálhatóakat is. A nyáron szívesebben visel szoknyát, de télen a hidegebb időjárás miatt inkább nadrágot választ. Ősszel a legkedveltebb ruhái közé a farmer, az ing, a tornacipő és a ballonkabát tartozik. Az utolsó ruhadarab pedig amit vásárolt, egy kényelmes és mutatós farmernadrág volt.

Az oversize neon pulóvert harsány színe miatt farmerral kombinálnám, hogy tompítsam a darab hivalkodó árnyalatát. A hátamra terítve tökéletes összképet ad a hűvös hétköznapokon is. Nem zárkózom el a mostani neon trendtől, de csak mértékkel hordanám és semmiképp sem öltöznék tetőtől-talpig neonba.” - Árulta el Erika ( Dalma ) a véleményét a mostani trendről.

Szabó Erika - Dalma Szabó Erika - Dalma
Szabó Erika - Dalma Szabó Erika - Dalma

Akik kedvet kaptak a hatalmas pulóverhez a Zara-ban találhatják meg, akik pedig további inspirációt szeretnének ahhoz, hogy az idei neon trendet hogyan csempésszék be a ruhatárukba, ide kattintva találhatnak még több tippet!