Most szól:
Vezeti:
2018.11.07. Szerda 10:44

Íme az egymillió dolláros melltartó egyenesen a Victoria’s Secret Fashion Show-ról

Az idén egyik legjobban várt divatbemutatója kétségkívül a Victoria’s Secret Fashion Show, amire már nem kell sokat várnunk.

A bemutatón fellépő modellekről már olvashattatok a blogon, és arra is fény derült, hogy a csodaszép Palvin Barbit is láthatjuk majd.

 

A szebbnél-szebb fehérneműk mellett egy igazán különleges darab is bemutatásra kerül majd, azaz a Fantasy Bra, ami minden évben más-más modell visel. A melltartóból minden évben egy igazán különleges egyedi darabot készítenek, amit aztán a leghíresebb modelleken láthatunk viszont. Az első darabot, 1966-ban Claudia Schiffer viselte, majd Gisele Bündchen, Tyara Banks, Heidi Klum, Aessandro Ambrossio és még sorolhatnám.

 

Nem meglepő hát, hogy az egyik legnagyobb megtiszteltetés a shown a Fantasy Bra-t viselni. Az idei bemutatóra kiválasztott modellt a napokban jelentették be, aki nem más, mint Elsa Hosk. Ő a szerencsés angyalka, aki bemutathatja a luxusmelltartót. A darabot 2100 drágakő díszíti, amit 930 órán át készítettek és értéke kb. 1 millió dollár. Elképesztő, nem igaz?

 

 

Érdemes megnézni a Victoria’s Secret által közzétett videót is, ahol a gyönyörű modell szóhoz sem jut, mikor megtudja a nagy hírt:

Sőt! A márka idén először a vásárlók számára is elérhetővé teszi a Fantasy Bra-t, ugyanis „olcsóbb” másolatát, ami drágakő helyett Swarovski kristályokkal lesz kirakva, az üzletekben is meg lehet majd vásárolni átszámítva kb. 70000 forintért.

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Instagram @elsahosk