Most szól:
Vezeti:
2018.11.26 Hétfő . 10:43

4 tuti tipp, hogy a farmer + pulóver ne legyen unalmas

A meleg évszakban a farmer + póló a legegyszerűbb és legkönnyebb összeállítás, a téli szezonban azonban ugyanezt már pulóverrel viseljük.

Talán először túl egyhangúnak tűnhet, hogy a hét minden napján ebben a kombinációban járjunk, a következő tippekkel garantáltan változatos lesz az öltözéked!

1. „Dupla dinamit”

A kötött pulóverek terén tarolnak azok a darabok, amik dupla rétegűek, azaz felvéve olyan, mintha egy másik pulóvert is viselnél. Ehhez nem kell új darabot vásárolnod, csupán egy színben passzoló pulóvert teríts a válladra és húzd fel hozzá a kedvenc farmered.

 

2. Színre fel!

A borús napokon felejtsd el a sötét árnyalatokat és dobd fel saját magad - és a környezeted - hangulatát is egy színes kötöttel. Fehér csizmával és színes kabáttal igazi trendszetter összeállítást kapsz majd, de fekete csizmával is remekül működik az összkép.

View this post on Instagram

Fly on the wings of love 🇩🇰

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

 

3. Villants bokát!

Természetesen bokacsizmát! Ezek a fazonok nagyon jól mutatnak bokáig érő farmerral, amihez a szekrényed összes pulóvere remekül illik. A legelőnyösebb választás ehhez az összeállításhoz egy hosszabb szövetkabát.

View this post on Instagram

Stockholm days with my @frederikdarre 💛

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

 

4. Fehéret télen? Naná!

A farmer hallatán nem kell egyből a kék árnyalatra gondolni. Világos színű vagy akár fehér darabbal is nagyszerűen fognak passzolni a hatalmas kötött pulóverek. A változatosság kedvéért pedig kedvenc sportcipőnket is felkaphatjuk ehhez a szetthez!

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @ccarabasi