Most szól:
Vezeti:
2018.11.29 Csütörtök . 12:01

A kifordított pulóver lenne a legújabb trend?

Az év végéhez érve bizakodó voltam és reméltem, hogy egy újabb extrém darabbal nem állnak elő a divattervezők - de tévedtem.

Nemrégiben - immáron sokadszorra -, a Balenciaga háztól láthattunk egy őrült terméket, ami a WunderBaum légfrissítőire emlékeztetett, csak ez kulcstartó volt és az ára is igencsak irreálisra kerekedett.

 

Most meglepetésemre nem a Balenciaga sokkolta a divatszférát, hanem a Calvin Klein, akiknek eddig nem nagyon volt megbotránkozást keltő terméke. A márka a tél egyik elengedhetetlen ruhadarabját a pulóvert célozta meg, amivel még nem is lenne semmi gond, sőt! A kedves kis motívumok nagyon barátságosak, mert a Kengyelfutó Gyalogkakukkot és az ismert Prérifarkast láthatjuk a termékeken, csak éppen kifordítva!

Igen! Kifordítva! A márka ugyanis ezen ruhadarabjait úgy árulja, mintha ki lennének fordítva és ezért a „frappáns” ötletért 1705 dollárt, azaz kb. 490 000 Ft-ot kérnek. Elképesztő…

Twitter @dudemochi Twitter @dudemochi

Ezek után nincs mit tenni, ha legközelebb véletlen kifordítva vennénk fel az egyik pulóverünk és valaki ránk szólna, csak bátran legyintsünk és mondjuk azt, hogy „ez a legújabb Calvin Klein trend”!

Forrás: metro

Lead kép: Instagram @calvinklein