Most szól:
Vezeti:
2018.12.06 Csütörtök . 12:14

Bokacsizma kisokos a sikkes téli megjelenéshez

A téli szezon kedvelt lábbeli trendjeiről már sokat olvashattatok a blogon, így bizonyára már mindenki tudja, hogy a bokacsizmák elengedhetetlen darabjai a hűvös hónapoknak.

A legtöbb hölgy szekrényében biztosan fekete bokacsizma található, de lehet második párnak barna, piros vagy egy merész kígyómintás darab is befigyel. Akik szeretnék, hogy csizmáik domináljanak az öltözködésükben tartsák észben, hogy ezekkel az összeállításokkal mutatnak a legjobban a különböző színű lábbelik:

Kígyós bokacsizma

Ezek a darabok már önmagukban is elég extrémek, így ügyeljünk arra, hogy harsány színekkel ne kombináljuk. A legjobb választás, ha fehér vagy föld színű ruhákkal vesszük fel hozzá.

 

Piros bokacsizma

A fentebb említett csizmához hasonlóan ezek a darabok nem visszafogottságukról ismertek. Fekete vagy szürke ruhadarabokkal kombinálva garantáltan nem fogunk hibázni és minden tekintet a csizmán marad majd.

 

Barna bokacsizma

A fekete színű darabok után a második legkedveltebbek a barna bokacsizmák. Szinte bármivel jól kombinálható, de az mostani szezonban bátran kapjunk fel egy hozzá farmert és egy párducos ruhadarabot!

View this post on Instagram

Off to mother Russia 🐯❤️✈️

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

 

Fekete bokacsizma

A legklasszikusabb színű csizmákhoz remekül illenek a fekete nadrágok, amiktől lábaink sokkal hosszabbnak látszódhatnak. Ezek mellet természetesen a színes ruháinkkal is nagyszerű összképet alkotnak.

 

Forrás: marieclaire

Lead kép: Instagram @topshop