Most szól:
Vezeti:
2018.12.12 Szerda . 11:35

Hamarosan érkezik a divatmániások legmenőbb magyar applikációja

Biztos vagyok benne, hogy minden nő szekrényében lapul legalább 10-20 olyan ruha, amit már nagyon régen nem vett elő, de kidobni mégis sajnálja. A kérdés, hogy akkor mégis mit is kezdjünk a nem használt ruháinkkal?

Erre a problémára nyújt megoldást a hamarosan megjelenő LiveRobe nevű applikáció, aminek használatával bárki eladhatja vagy elcserélheti megunt ruháit!

Az applikáció, ami Angyal Ivett és Molnár Nini ötlete egy olyan közösségi média alapú online piactér, ahol a tudatos vásárlókat kötik össze a feltörekvő designerekkel és helyi butikokkal. A koncepció, hogy bárki digitalizálhatja a ruhatárát és eladhatja azokat a ruhadarabjait, amikre már nincs szüksége. A rendszer a fast fashion termékek cseréjét és a kisebb márkák megismertetését segíti és támogatja. Az oldalon, a cserén és az eladáson kívül számos öltözködési tippre is bukkanhatunk, ami abban fog majd segíteni, hogy egy bizonyos ruhadarabot mivel kombináljunk.

 

Az ingyenesen letölthető mobilapplikáció január 16-tól lesz majd elérhető, de addig is bővebb információért nézzétek vissza az Én vagyok itt adását, ahol megismerhetitek ötlet megálmodóit és a LiveRobe-ot:

Lead kép: LiveRobe Facebook