Most szól:
Vezeti:
2018.12.19 Szerda . 09:25

Ezt biztosan nem vetted észre a királyi család karácsonyi üdvözlőlapján

A királyi család idei karácsonyi üdvözlőlapja sokak szerint jobban sikerült, mint a tavalyi, ugyanis a mostani sokkal emberközelibb és nem is annyira hivatalos.

Cambridge hercegéről, hercegnéjéről és a csemetékről Amner Hallban Matt Porteous fotós készítette a képeket, amelyek az ősz folyamán a család vidéki otthonában készültek. A kész képek azóta is sokak kedvence lett, ami valljuk be nem meglepő, ugyanis az egésznek eszméletlenül aranyos hangulata lett.

 

Azonban a napokban egy nagyon kedves titok is kiderült, amitől még jobban fogjuk imádni az idei üdvözlőlapot! A szemfüles rajongók kiszúrták, hogy Sarolta hercegnő pulóvere nem új darab, ugyanis két évvel ezelőtt, II. Erzsébet királynő 90. születésnapi fotóján György herceg is ezt a darabot viselte.

Twitter @royalfamily Twitter @royalfamily

Ezzel cselekedettel a királyi család még jobban belopta magát az emberek szívébe, ugyanis sokak szerint jó látni, hogy a kinőtt ruha megöröklése a nagyobbik testvértől itt is megmaradt családi hagyománynak, akárcsak a hétköznapi családoknál.

Forrás: bustle

Lead kép: The Royal Family Facebook