Most szól:
Vezeti:
2018.12.28 Péntek . 12:00

Divatos kiegészítők pulóverhez

A legkényelmesebb és egyben a legegyszerűbb ruhadarab, amit télen viselünk vitathatatlanul a pulóver. Szeretjük, mert jó meleg, variálható és kábé mindenhez fel lehet venni. Sokaknak azonban komoly fejtörést okoz, hogy milyen kiegészítőket válasszanak kedvenc darabjaikhoz, így ma ezzel készültem nektek.

1. Fülbevalók: az első dolog, ami eszembe jut, egyértelműen ez a kiegészítő, mert talán ez áll mindannyiunkhoz a legközelebb. Csodásan mutat egy nagy karika fülbevaló, de egy hosszan lelógó is a kedvenc pulóvereddel.

View this post on Instagram

The season to shine ✨ @bashparis

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

2. Nyakláncok: ez már nehezebb dió. A legnagyobb gondot főként az oversized pulcsik jelentik, de pánikra semmi ok, mert természetesen itt is van megoldás –a rétegezett láncok, valamint a hosszú, nagyméretű medálban végződők.

 

3. Kalapok/sapkák: a sildes, a francia vagy a kötött, visszahajtott sapka szuper jól mutat a pulóverrel. Azért is jó választás kiegészítőnek, mert arcodra tereli a figyelmet

 

4. Övtáskák: arra az esetre, ha úgy éreznéd, hogy a pulóvered uralja megjelenésedet. Az övtáskák vagy vállon átvetett táskák a legjobb barátid lesznek, ha el szeretnéd kerülni, hogy valaki Teddy Mackóként kezeljen.

 

Forrás: fustany

Lead kép: Who What Wear Facebook