Most szól:
Vezeti:
×
2019.02.13 Szerda . 18:06

Hűha! Egészen megdöbbentő Ariana Grande természetes frizurája

A hatalmas mennyiségű póthaj és a copf szinte már az énekesnő védjegyévé vált és talán ő az egyedüli olyan sztár, aki frizuráján az elmúlt évek alatt semmit sem változtatott.

Óriási meglepetést okozott rajongóinak mikor tavaly a Brit Vogue magazin címlapján kiengedett frizurával láthatták. Természetesen a kiengedett fürtöket csak a fotózás kedvéért vállalta be és azóta is a megszokott magasan copfozott hajával láthatjuk.

 

 

A legjobb pop albumnak járó Grammy-díjat bezsebelő énekesnő a napokban egy olyan képet osztott meg a rajongóival, ahol 5 éves volt és göndör fürtökkel volt látható.

Ariana azt is elárulta, hogy frizurája még mindig így néz ki, amire az egyik lelkes kommentelő azonnal le is csapott és egy fotót kért bizonyítéknak. Az énekesnő válaszára nem kellet sokat várni, aki egy kedves kis videóban mutatta meg természetes frizuráját, ami az elmúlt 20 évben tényleg semmit sem változott!

A videó után Ariana Twitter oldalát elárasztották a pozitív visszajelzések és a rajongók arra kérték, hogy felejtse el a sok póthajat és a különböző hajformázó dolgokat, ugyanis ezzel a frizurájával is csodaszép!

Szerintünk nagyon tisztelendő, hogy egyre több sztár mutatja meg a természetes külsejét a közösségi oldalán. A napokban például Salma Hayek osztott meg egy olyan fényképet, ahol ősz tincsekkel látható.

Forrás: Vogue

Lead kép: Ariana Grande Facebook