Most szól:
Vezeti:
2019.02.23 Szombat . 18:44

A tökéletes menyasszonyi ruha – testre szabva

Az alakunkhoz leginkább illeszkedő menyasszonyi ruha a nagy nap egyik legfontosabb kelléke. Sok egyéb más mellett szuperfontos, hogy jól érezzük benne magunkat –mit jól! Királykisasszonynak. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha kiválasztásakor szem előtt tartjuk alkati adottságainkat is. Jelen esetben nem szükségszerűen a kilókról van szó, hanem magasságról, kebelméretről, arányokról.

Az alábbi ajánlások mellett érdemes azért legalább egy bizalmasunkat magunkkal vinni, aki őszintén alkot véleményt. Másik fontos dolog, hogy a szalonokban dolgozók oltári (pont!) tapasztalathalmazzal rendelkeznek, és sokszor bizony olyan tippjeik vannak, amik aranyat érnek.

- Körte alakú hölgyeknek: a testvonalat követő lágyan bővülő ruha lesz a tökéletes választás. Kiemeli csinos felsőtestedet, a széles csípőt pedig elkendőzi a szoknyarész.

- Homokóra alakú hölgyeknek: a mell alatt szabott ruhák állnak majd a legjobban. Vigyázat! Olyan fazont keressünk, ami úgymond minél lejjebb szabott, nehogy kismama hatást érjünk el!

- Alma alakú hölgyeknek: a legjobban azok a ruhák fognak nekik tetszeni, amelyek felül szűken szabottak, kiemelve derekuk legkarcsúbb pontját. Az A vonalú szoknya pedig tökéletesen elfedi a széles csípőt és a vékony lábakat.

- A négyzetes alakú hölgyek legfőbb jellemzője, hogy a vállak és a csípő szinte egyforma széles –és vele együtt a derék is. Számukra a megfelelő választás a testvonalat követő ruha, mely önmagában alkalmas domborulatokat alkotni. Segítségünkre lehet egy térdtől bővülő szoknyarész, ami figyelemelterelő hatást is kelt illetve optikailag lágyítja az egyeneseket.

Forrás: fustany

Lead kép: pexels