Most szól:
Vezeti:
2019.03.10. Vasárnap 11:28

Kalandokra és felfedezésre csábít a kedvelt fast fashion márka legújabb kollekciója!

A Studio a H&M évente két alkalommal megjelenő, legfrissebb divat inspirálta kapszulakollekciója.

A ruhákat egy kifejezetten ezekre a kollekciókra dedikált csapat tervezi, melyeknek trend-vezérelt statement darabjait a nagyközönség mindig a párizsi divathéten, a kifutón láthatja először.

A H&M a napokban felfedte az idei tavaszi-nyári Studio kollekciójának darabjait, ami a “The Glam Explorer” vagyis a “Divatos Felfedező” fantázianevet kapta.

H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press

A kollekciót inspiráló divatos, kalandvágyó nő képe adta az ötletet a H&M számára, hogy ezúttal ne a párizsi divathéten, hanem az Arizonában található sedonai sivatagban, egy különleges színházi produkció keretein belül mutassa be a tavaszi-nyári kapszulakollekcióját. Az egyedi történetszálat a #HMStudio hashtag alatt lehet követni, a kollekciót pedig online és a kiválasztott üzletekben - itthon a Váci1-es H&M-ben - március 21-től lehet megvásárolni.

H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press

A H&M tavaszi-nyári Studio kollekciója a kalandvágyó és divatot kedvelő nőknek készült; olyan nőknek, akik nem szeretik, ha korlátok közé vannak szorítva. A kollekciót inspiráló nő egyik este még a flitteres szoknyájában tündököl egy partin, de másnap kora reggel már az aranycsíkos leggingjében jógázik – ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a kollekciót éppen Arizonában, Sedonában mutathatjuk be, azon a helyen, mely felfedezésre csábít, és ez a hangulat átitatja a kollekció minden egyes darabját.” – mondta Pernilla Wohlfhart, a H&M tervezésért felelős igazgatója.

H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press

A H&M 2019-es tavaszi-nyári Studio kollekcióján hatalmas élmény volt dolgozni a csapattal. Szerettük volna, ha a csillogás és a divat keveredik a természettel, melyhez az 1975-ös “Le Sauvage” című francia film hatalmas inspirációt jelentett, melyben Catherine Deneuve egy esküvő elől elszökő menyasszonyt alakít, aki egy trópusi szigeten köt ki. Az elegancia és a funkcionális viselet kombinációja nagyon “én vagyok” – imádok így öltözni, és remélem, ezzel sokan így vannak és lesznek, ha meglátják a kollekciót” – mondta Géraldine Saglio, stylist és kreatívtanácsadó.

H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press

A szabadszellemű, és eleganciát kedvelő felfedező ihlette kollekció változatos keveredése a különleges statement daraboknak és az egyszerűbb, kényelmes funkcionális viseletnek. A kollekció hangulatát a Utahban található színes sólepárló adta, így a kollekció kulcsarabja a szivárványszínű tó ihlette hosszú ruha, a dekadens, flitterekkel borított szoknya, valamint az oversize homokszínű kabát lett – melyek mindegyikéből árad a laza elegancia.

H&M Press H&M Press
H&M Press H&M Press

Forrás: H&M Press

Lead kép: H&M Press