Most szól:
Vezeti:
2019.03.15 Péntek . 11:31

Palvin Barbi olyat ért el, amit magyar modell eddig még soha

Barbi a minap hatalmas hírt közölt a rajongóival, hiszen karrierje egy új fejezethez érkezett!

Palvin Barbiról már számtalanszor olvashattatok a blogon, legutóbb akkor, amikor a hosszú fürtjeitől vált meg és rövid frizurára váltott. A napokban az is kiderült, hogy a frizuraváltás mellett a karrierjében is nagy változások történnek.

A modell tavaly fellépett a divatvilág egyik leginkábban várt állandó bemutatóján, a Victoria’s Secret fashion show-n. Nagy álma vált ezzel valóra Barbinak, aki a világ legszexibb modelljeivel együtt sétálhatott végig a kifutón. Nemrég egy mégnagyobb olyan álma is teljesült, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival.

Palvin Barbi hivatalosan is Victoria’s Secret Angyal lett!

Nem tudom, hol is kezdjem, de megpróbálom: soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet és ez felülmúlta minden várakozásomat. Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, hogy hivatalosan is a Victoria's Secret angyala lettem! Köszönöm, hogy hittetek bennem. Volt idő, amikor hagytam, hogy a saját gondolataim visszatartsanak és nagyon nehéz volt kimászni ebből, de a családom, a csapatom, Ed és mindenki más támogatott engem a VS-nél is és így felemeltek. Büszke vagyok, hogy Magyarországot képviselhetem és legfőképpen titeket az életem ezen új fejezetében. Még egyszer nagyon köszönöm!” - Írta Barbi az Instagram oldalán.

 

 

Mi nagyon örülünk Barbi sikereinek és hatalmas gratulációt küldünk a Petőfi Live csapata nevében!

Forrás: Instagram @realbarbarapalvin

Lead kép: Palvin Barbara Facebook