Most szól:
Vezeti:
2019.05.08. Szerda 21:10

A Met-gála legmeghökkentőbb összeállításainak nyertese: Katy Perry

Ha van vörös szőnyeges esemény, ahol a sztárok igencsak kitesznek magukért az kétségtelen, hogy a Met-gála.

Az esemény minden év május első hétfőjén kerül megrendezésre, amely a New York-i Metropolitan Museum of Art divatkiállításának a nyitóestje. Az alkalomra komoly szabályok vonatkoznak az öltözködésre, ami mindig a kiállítás tematikájához igazodik.

Az idei évben a dress code a „Camp: Notes on Fashion” volt, amit magyarul igencsak nehéz körülírni. Leginkább a túlzó, extrém, kreatív és giccses szavak illenek rá a leginkább.

Az idei eseményen, ahogy azt már megszokhattuk szebbnél-szebb ruhakölteményeket láthattunk, de talán aki a leginkább komolyan vette a dress code-ot az Katy Perry volt - igaz meglepő, hogy nem Lady Gagán, láthattuk ezen összeállításokat. Az énekesnő a gálára egy hatalmas csillárnak öltözött, amit a Moschino divatmárka készített a jeles alkalomra. Arról azonban nincs információnk, hogy ebben a ruhakölteményben, hogyan tudott mozogni vagy bármit is enni az este alatt. Valószínűleg sehogy…

  

A gála utáni bulira az énekesnő megint csak egy meghökkentő kreációt választott. Míg a legtöbb világsztár szexibbnél szexibb ruhába bújt, addig az énekesnő egy hatalmas hamburgernek öltözött, amint szintén Jeremy Scott tervezett a Moschinotól. Mindenesetre elég viccesen festett benne Katy Perry, nem igaz?

  

Forrás: delish

Lead kép: Katy Perry Facebook