Most szól:
Vezeti:
2019.06.03 Hétfő . 11:12

Hollywood-i sztárok nyíltan a plasztikáról

Hollywodban remekül kinézni alapkövetelmény. Főként, ha az ember modell vagy színész. Emiatt a nyomás miatt sok ’A’ listás sztár dönt mesterséges beavatkozás mellett.

Néhányan igyekeznek döntésüket titokban tartani, ami természetesen teljesen rendben is van, de szerencsénkre vannak azok is, akik bátran felvállalják, mit kértek a sebésztől.

Íme néhány híresség, akik őszintén beszámoltak arról, milyen kezelést vettek igénybe, hogy megőrizzék fiatalságukat.

1. Gwyneth Paltrow: az első Botox kezelés után elszaladt vele a ló, és kicsit túlzásba esett. Végül mindenki örömére azonban barátai és szerettei jobb belátásra bírták és a kezelések visszaszorultak a normális keretek közé.

 

 

2. Kourtney Kardashian: bevallotta, hogy mellimplantátumokat kért a sebésztől, de esze ágában sincs titokban tartani, mert nem kifejezetten érdekli, mit gondolnak erről.

 

 

3. Victoria Beckham: az Allure magazinnak nyilatkozta, hogy mellműtétjét végül „visszacsináltatta”, amikor viszont látta magát egy magazinban, nyakában a kebleivel.

 

 

4. Nicole Kidman: Gwyneth-hez hasonlóan ő is túlszaladt a Botoxszal, de állítása szerint már „lejött róla” és örvend, hogy újra van mimikája.

 

View this post on Instagram

Vintage vibes 💗

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

 

5. Tyra Banks: könyvében bevallotta, hogy orrműtéte volt, mely egészségügyi beavatkozásnak indult, aztán esztétikai vége lett.

 

View this post on Instagram

Where do you think I snapped this pic?

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

6. Lisa Kudrow: a Jóbarátok sztárja még 16 évesen feküdt kés alá, azelőtt, hogy elkezdte volna a középiskolát. Így aztán szinte alig tudták róla.

 

View this post on Instagram

❤️ this @blackbookmag

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

 

7. Chrissy Teigen: megcsináltatta homlokát, orrát, ajkait. Valójában csak a járomcsontja eredeti, de erre ő nagyon büszke.

 

View this post on Instagram

@tal_abudi @shalevlavan @shay_shaz @maryphillips

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Instagram @gwynethpaltrow