Most szól:
Vezeti:
2019.06.18 Kedd . 10:56

5 pólótípus, ami minden férfi ruhatárába kell

A férfiosztályok polcain végtelen mennyiségű pólót találhatunk, melyek között az apró bizonytalanság végzetes lehet: a vásárló marad az egyszerű megoldásnál, vagy annál, amit „szokott” viselni. Ahhoz azonban, hogy tökéletes gardrób épüljön fel, átgondolt alapokra van szükség.

Íme a pólófajták, amik nem hiányozhatnak férfi ruhatárból:

1. Egyszínű póló: gondoljunk csak James Dean-re, aki olyan menőn festett a fehér pólójában bőrdzsekivel! Túlságosan alul értékelik az egyszínű pólókat, pedig egyszerűségükben nagyszerűek. Ezzel együtt pedig nélkülözhetetlenek.

 

 

2. Henley póló: ez a vékony anyagú, hosszú, vagy 3/4-es ujjú felső, aminek nyakkivágása gombos, mellrészén pedig egy kis díszzseb található, remek átmenet póló és ing között. A lezserül kigombolt póló remekül kiemeli az edzőteremben felszedett izmokat.

 

View this post on Instagram

Henley t-shirts are redefining normal.

A post shared by STYFI (@hellostyfi) on

 

3. Hosszú ujjú póló: azért muszáj beszerezni, mert elképesztő sokoldalú. Didergős zimankóban egy extra rétegként tesz szolgálatot, átmeneti évszakban pedig kabát alá közvetlenül viselhető. Vászonnadrággal vagy farmerral viselve klasszikus megjelenést biztosít a hétköznapokon. Választható oversized vagy slim fit kivitelben is, lehet semleges színű vagy harsány, csíkos vagy kockás - végtelen variációban fellelhető és ez az egyik legnagyobb előnye.

 

 

4. Nyomott mintás póló: hatékony módja önmagunk kifejezésének. Függően attól, mennyire hangosan vagy visszafogottan akarjuk kinyilvánítani véleményünket egy témával kapcsolatban, politikai tartalmú, márkaneves vagy kedvenc zenekaros pólót is vehetünk. Nagy pozitívuma, hogy a legegyszerűbb szettet is szuperül feldobja.

 

 

5. Csíkos póló: eredetileg a tengerészet sajátja, mára mindennapos divat. Akiknek túl „hangos” a nyomott mintás, feliratos póló, alternatívaként választhatják a csíkos verziót, ami éppúgy remek hatással lesz az összképre. A visszafogott megjelenéshez javasolt a vékonyabb csíkoknál maradni, a vastagabb csíkok azoknak ajánlottak, akik öltözékük többi részében is kicsit harsányabbak.

 

 

Forrás: thetrendspotter

Lead kép: Facebook Zara