Most szól:
Vezeti:
2019.06.30. Vasárnap 11:59

Íme a Volt fesztivál legmenőbb fesztiválszerkói

Végre Végre Végre! Hazánkban is kezdetét vette a 2019-es fesztiválszezon, amit én a VOLT Fesztivállal nyitottam.

Nem tartom magam egy nagy bulizós embernek, így nem is nagyon szoktam járni, de a nyári szabadtéri koncerteket semmi pénzért nem hagynám ki. Éppen ezért, idén is ellátogattam a Volt Fesztiválra, ahol a koncertek mellett, a fesztiválozók öltözékeire is nagyon kíváncsi voltam.

Mint minden évben, úgy idén is nagyban befolyásolja a trendeket a kaliforniai Coachella, ami az adott év fesztiváltrendjeit tárja elénk. Idén a három legmeghatározóbb stílust a neon darabok, a batikolt minták, és a különleges makramé ruhák adták.

Árgus szemekkel figyeltem, hogy hazánk fesztiválozóinál mik lesznek idén a nagy befutók, mennyien bújnak majd szemkápráztató neon színekbe és hogy vajon a gumicsizma még mindig töretlen kiegészítője-e a szabadtéri eseményeknek?

  

Valamiért én mindig nagyon várom ezeket az eseményeket, ugyanis itt végre mindenki kiélheti a kreativítását és olyan ruhákat és kiegészítőket is felvehet, amiket egy átlagos hétköznap eszünkbe se jutna. Divat ide vagy oda, természetesen mint mindig, most is a legfontosabb szabály, hogy jól érezzük magunkat az adott ruhában.

Az idei Voltra a gumicsizmáimat lecseréltem egy színben megegyező, ám fazonban sokkal menőbb cowboy csizmára, amihez egy bőrruhát választottam és mindezt kalappal és rojtos táskával dobtam fel.

  

Szerencsémre az egyik barátnőm profi sminkesként dolgozik, így a ruhák mellett az idei fesztiválsminkekről is előre értesülhettem. Miközben Brown Nóra a sminkemet készítette elárulta, hogy idén milyen trendek uralkodnak a sminkeknél. Természetesen itt is lehet túlzásokba esni, de ha valaki szereti a feltűnést és az egyedi dolgokat, akkor miért is ne vállalná be? A 2019-es smink trendeket elnézve glitteres és színes szemhéjtusok, a vibráló szemhéjak - akár egy neon narancs és a régóta tiltólistán szereplő kék szemhéjpúder árnyalatok fognak dominálni. Nem feltétlen kell mindent magunkra kenni, ha valaki a “hétköznapi arcával” érzi jól magát, nyugodtan besétálhat úgy is az adott koncertre. Ezekre a fesztivál sminkekre inkább egy “különleges kiegészítőként” tekintsünk.

  

A 2019-es Volt Fesztiválon a virágos fejdíszek eltűntek a trendek közül – szerencsére -, és a legtöbb fesztiválozó kalapot vagy menő fonatott választott.

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

A rövid farmersort még mindig a legkedveltebb fesztiválos ruhadarabok közé sorolható, ám sokan becsempészték a halásznadrágokat és a térdig érő cicanadrágokat is az outfitjükbe.

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

Kiegészítők tekintetében volt pár olyan fesztiválozó, akik a nyári szezon legtrendibb sapkáit, azaz a horgászsapkákat/vödörsapkákat is bevállalták, amihez az elengedhetetlen hasi-tasi sem hiányozhatott.

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

Ami számomra is meglepetés volt, hogy a farmerkabátok helyett a legtöbben színes kimonót választottak, ami valljuk be, fantasztikusan illett a hangulathoz.

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

Sőt! A bandana kendő már évek óta a fesztiválok kedvence, amit köthetünk csuklóra, bokára, övbujtatóra és természetesen a fejünkre is!

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

A muszlin anyagok és a különleges szabásvonalak idén sem maradtak ki a trendek közül.

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

Akik pedig azt gondolnák, hogy trendin és divatosan csak a szebbik nem fesztiválozik, azok tekintség meg az idei Volt legstílusosabb férfi fesztiválozóját!

Volt Fesztivál Volt Fesztivál

Lead kép: Facebook Volt Fesztivál Official