Most szól:
Vezeti:
2019.07.09. Kedd 10:06

A tervező is ember – a héten főszerepben: Kerényi Virág!

Újonnan induló sorozatunkban magyar divattervezők mutatkoznak be eddig talán kevésbé ismert oldalukról. Mesélnek arról, honnan merítenek ihletet a következő kollekciójukhoz, kiderül, hogy melyik az a nyári sláger, ami dallamtapadást okozott náluk, sőt, még egy olyan információt is elárulnak, amit csak a hozzájuk legközelebb állók tudhattak… eddig! Ezen a héten Kerényi Virág divattervező válaszol.

Petőfi rádió: Szerinted mi a három legnagyobb idei nyári trend?

Kerényi Virág: Szerintem idén az a jó, hogy minden megy mindennel – legyen az neon, romantikus, retro… Minden divat és minden menő!

PR: Mi az a divatbaki, amire nincs mentség?

KV: Miniruha rosszul megválasztott testszínű harisnyával (egyáltalán maga a testszínű harisnya), főleg, ha ez az egész még meg van spékelve egy szandállal.

PR: Nyaralás közben teljesen kikapcsol az agyad, vagy pihenés közben is gyűjtöd az inspirációkat?

KV: Naná, ilyenkor inspirálódom csak igazán! Ilyenkor kapom a friss löketeket!

  

PR: Melyik az a kiegészítő, ami nélkül nem indulsz el nyaralni?

KV: Napszemüveg!

PR: Kedvenc nyári slágered?

KV: Juj, mindenevő vagyok zenék terén, de aminek valamelyik nap nagyon megörültem, az a Fekete Vonat: Hol van az a lány című slágerének újragondolt verziója volt! Imádtam azt a dalt kiskoromban!

  

+1: Mi az amit eddig még nem tudhattunk rólad?

KV: A gyönyörűséges kisfiam kedvéért képes vagyok bárhol, bármikor, bármilyen kutyafajta hangját és mozgását, illetve morgását utánozni!

Virág és kisfia Noa Virág és kisfia Noa