Most szól:
Vezeti:
2019.07.29. Hétfő 11:34

A szépség ára: határ a csillagos ég

Elnézve Hollywood legmenőbb sztárjait, gyakran felmerül a kérdés, vajon mégis mi teszi őket - a képszerkesztő programokon túl - olyan ragyogóan széppé. Nos, a válasz egyértelműen a pénz. És bár mi is sok ezer forintot elköltünk évente arra, hogy legjobb formánkban legyünk, lássuk be, őket azért nehéz überelni.

A mai írásban leleplezzük a sztárokat, hogy mi mindent vetnek be pénztárcát nem kímélve a tökéletes megjelenésért.

1. Celine Dion párásítót rendelt szállodai szobájába 2,5 millió dollárért, hogy hangszálait és bőre nedvességtartalmát megóvja.

  

2. Madonna 99.000 amerikai dollárért vett egy különleges cellulitiszt lebontó gépet, mely akusztikus hullámokkal veszi fel a harcot a párnák ellen.

  

3. Rihanna hetente költ 25.000 dollárt a hajkoronájára - ami érthető is, hiszen ember legyen a talpán, aki ugyanolyan frizurával látja egymást követő eseményeken.

  

4. Mila Kunis alkalmanként 8.900 dollárért rubintporral radíroztatja arcát.

  

5. Serena Williams 6.300 dollárért Evian forrásvízben mártózik.

  

6. Gigi Hadid a 2016-os Met Gálára nem kevesebb, mint 2.500 dollárért készíttette el manikűrjét, mely attól volt igen különleges, hogy igazi kristályokkal volt ékítve.

  

7. Kim Kardashiant egyszer egy vámpírkezelésen kapták el, ami alkalmanként nagyságrendileg 1.900 dollárba kerül, és lényegét tekintve arról szól, hogy saját vérünket fecskendezik vissza a bőrünkbe.

  

8. JLo ragyogása sem olcsó mulatság, ő ugyanis hetente kb. 1.200 dollárért emberi placenta pakolást rakat fel a kozmetikusnál. Annak ellenére, hogy ez nem hangzik valami jól, állítólag elképesztő magas vitamin- és fehérje tartalma miatt serkenti a bőr regenerálódását.

  

9. Victoria Beckham tovább gondolta JLo őrületét, és kezelésenként 635 amerikai zöldhasúért bárány placentából készíttet pakolást. Nos, az eredmény vitathatatlan.

  

10. Kate Middleton méhek mérgét használja szépsége megőrzésére. A kezelés ára 325 dollár, de ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy egy adag méreg kinyerése kb. 70.000 dollárra rúg.

  

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Facebook Jennifer Lopez