Most szól:
Vezeti:
×
2019.08.15 Csütörtök . 10:07

FESZTIVÁLLAPOTBAN: Zséda

Sorozatunkban hazai előadókat kérdezünk a stílusos fesztiválmegjelenésről, a kedvenc fesztiválos fellépőszettjükről, sőt, még azt is elárulják, hogy melyik az a koncert, amit biztosan nem hagynak ki a nyáron. E heti főszereplőnk: Zséda!

Petőfi rádió: Melyik a kedvenc hazai fesztiválod?

Zséda: Nézőként talán a VeszprémFest. Nem csak azért, mert édesapám évekig dolgozott Veszprémben, és így a város nagyon közel áll a szívemhez, de hangulatában, zeneiségében olyan minőséget képvisel, amivel könnyen tudok azonosulni. Fellépőként nincs kedvenc. Minden alkalmat szeretek, amikor a közönséggel lehet találkozni.

PR: Mi az a kiegészítő, ami nélkül nem indulsz el egy fesztiválra?

ZS: Táska. Nagyon szeretem a szép, izgalmas darabokat.

PR: Szerinted hogyan lehet kitűnni a tömegből egy fesztiválon?

ZS: Soha nem gondolkoztam még ezen. Ha nézőként megyek, eszem ágában sincs kitűnni.

 

 

PR: Szakadó esőben és sárban dagonyázva is lehet stílusos valaki?

ZS: Attól még, hogy sár van, nem feltétlenül kell dagonyázni benne…

PR: Melyik volt a legemlékezetesebb fesztiválos fellépőszetted?

ZS: A Budapest Parkbeli koncertemre kaptam egy nagyon praktikus kabátot, amire a nevem van írva, de ezt, bár nagyon szeretem, inkább csak a backstage-ben viselem. Viszont ugyanitt volt egy tűzpiros hosszú csizmám, az a szett a mai napig az egyik kedvencem.

Fotó: Schumy Csaba Fotó: Schumy Csaba

+1 Kinek a koncertjét várod a legjobban az idei fesztiválszezonban?

ZS: Nem árulok el nagy titkot, hogy én is gyarapítottam azok táborát, akik alig várták, hogy lássák Ed Sheeran koncertjét a Szigeten.

‚Fesztivállapotban‘ sorozatunkban korábban bemutattuk Tarján Zsófi, Sena, Lábas Viki, Schoblocher Barbara, Koszi Janka és Rúzsa Magdi fesztiválozási szokásait. A velük készített interjúkat a nevekre kattintva érhetitek el.

Lead kép: Schumy Csaba