Most szól:
Vezeti:
2019.09.05 Csütörtök . 12:37

Trendek, melyek nyugdíjba vonulnak 2020-ban

Bármilyen szomorú, minden egyszer véget ér. Nincs ez másképp a divatban felbukkanó trendekkel sem. Némelyek hosszabb időt töltenek címlapokon és gardróbokban, míg mások egy szezont is alig élnek túl.

2019-ből még azért jócskán van hátra, azért érdemes megfontolni egy-egy beruházást, amire esetleg éppen most szántuk volna magunkat. A mai írásban megismerkedünk azokkal a darabokkal, amikért már nem érdemes pénzt adni, és azokkal is, amiket viszont megvehetünk helyettük.

A vastag talpú sportcipők helyett engedjünk teret a pántos szandáloknak! Bár a csere nem hangzik olyan jól, hiszen a kényelem sokaknál fő szempont, el kell fogadnunk, hogy van, amiről le kell mondani a divatosság oltárán.

 

 

A plasztik táskákat leváltják a bélelt, orkánszerű darabok. Az átlátszóságot ősszel puffos clutchokra cserélhetjük.

 

 

Eltűnnek a betűmedálok és bokaláncunk lesz inkább. A kezdőbetűs trend a Celine kifutójáról gyűrűzött az utcára, de ahogy Phoebe Philo elhagyta a divatházat, úgy tűnik el az általa promotált trend, és váltja fel a sikkes bokalánc, mely a legegyszerűbb lábbelit is feldobja.

 

 

A logódömping eltűnik, mintha nem is lett volna. Vagyis 2020-ban már az lesz a menő, ha senki nem tudja, milyen márkájú ruha van rajtunk.

 

 

A kagylós darabokat felváltják a gyöngyházas csillogású kiegészítők. Az mondjuk várható volt, hogy a kagylómánia nem fog karácsonyig tartani, így reméljük, senki nem költött sokat rájuk. A kagyló belsejének csillogására emlékeztető gyöngyházfény azonban velünk marad, így bármilyen szettet feldobhatunk vele.

 

View this post on Instagram

Summer bling ✨

A post shared by Julie. (@jullie) on

 

Leopárducos ceruza szoknyák helyett oversized darabokat viselünk majd. 2020-ban minden bővül majd, így alakul át a sikkesség bőséggé.

 

 

Az overálokat sliccelt nadrágok váltják fel, így úgy fest ismét be kell áldoznunk egy praktikus darabot a divatosság oltárán.

 

 

Kényelmes biciklis nadrágjaink helyére bőrnacik kerülnek. Azt is sejthettük, hogy a hideg közeledtével a sortokat felváltja egy újabb trend, így nem meglepő ez a fordulat sem. Azt azonban nem tudhatjuk, hogy jövő nyáron vajon fognak-e kelleni ezek a darabok még.

 

 

Ultracsillogó, feliratos hajcsatokból hajpánt. Szinte ugyanabból az érából származnak, mégis egyik leváltja a másikat.

 

 

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Facebook June Sixty-Five