Most szól:
Vezeti:
2019.09.14 Szombat . 12:00

A francia lányok védjegye: a frufru

Talán mondanunk sem kell, miért kötjük ezt a fazont a franciákhoz, de manapság egyre nagyobb az imádat, amit ez iránt közvetítünk.

Az egyik legnagyobb vágyam, hogy az 5 perces reggeli rutinba az is beletartozzon, hogy ilyen szuper hajat készítek magamnak.

Ha egy átlagos frufrut látunk magunk előtt, a szabályos egyenes vonalú, jól belőtt, kivasalt, beszárított képet kapjuk, pedig ennek a „french girl” stílusnak pont az a nyitja, hogy középen elválasztjuk a hajunkkal együtt a frufrut is. Ezáltal kicsit játékosabb végeredményt kapunk és nincs az a típusú haj, amivel ne állna ez jól. Igen, még a leggöndörebb hajban is extrém jól tud kinézni. Egyszerűen nincs mit tenni, a szívünkbe lopta magát ez a trend.

Mi több! Még azok a hölgyek is bátran kipróbálhatják ezt a stílust, akiknek eszük ágában sincs ollót ragadni és frufrut vágatni. Szuper alternatív megoldást nyúlt a csatos „műfrufru”, amit fodrászkellékesben kb. 3000 Ft-ért lehet beszerezni.

Görgessetek lentebb és nézzétek meg ezeket a csodás képeket, mennyire varázslatos tud lenni egy apró változtatás egy teljesen átlagos hajban.

 

View this post on Instagram

Mardi ✨⛓

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

Dimanche à Paris 💄 #iwokeuplikethis

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @leiasfez @sabinasocol