Most szól:
Vezeti:
2019.09.22 Vasárnap . 10:31

Ints búcsút a feketének, ez az ősz a színekről szól!

Ahogyan hűl a levegő egyre inkább hajlamosak vagyunk visszatérni a neutrális színekhez, mint a barna, szürke vagy a fekete. De talán ez lehetne az az ősz, amikor a garbóidat vagy épp a kabátjaidat fel akarod dobni némi színnel, ragyogóval és valami teljesen váratlannal.

PISZTÁCIA

Mindazok után, hogy megkérdeztük „mi lesz az új pink?” a válaszunk az, hogy a pisztácia zöld. 2019 őszén bukkant fel a kifutókon és nagyon gyorsan ellepte az Insagramot, valamint az utcákat. Ez a könnyed árnyalat egyszerűen feldob és felfrissít minket, különösen az ősz/téli szezonban.

 

 

A LILA ÖSSZES ÁRNYALATA

Nem meglepő, hogy a lila ismét visszatért a divat világába, de mondhatjuk azt, hogy most éli a fénykorát. A pasztell lilától megkezdve a legsötétebb árnyalatig mindegyik berobbant a kifutók világába, ezáltal utat tört a hétköznapokba is. Hogyha nem vagyunk „lila típusok” kiegészítőkkel könnyen becsempészhetjük a ruhatárunkba.

 

 

MEGHÖKKENTŐEN PINK

Azt hihetjük, hogy a pink egyszer végleg kimegy a divatból, de mindig bebizonyítja, hogy minden évszakban megállja a helyét. Így igaz, a 2019-es őszi és téli kollekció is mondhatni pinkkel dúsított. Talán a legjobb dolog idén az, hogy a fantáziánkat szabadjára engedve olyan neutrális színekkel is kombinálhatjuk, mint a barna, természetesen az ízlésesség határain belül. Nyilván „a szürke hétköznapjainkba” a sokkolóan rózsaszín darabjainkat beépíteni, de ha igazán extrának és különlegesnek akarjuk érezni magunkat, akkor nem féljünk ettől.

 

 

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Facebook Sally LaPointe