Most szól:
Vezeti:
2019.09.30 Hétfő . 12:27

Ősszel is trendi körmök? Hát persze!

Ha megérkezik a tél, akkor egyértelműen belépünk a fekete körmös, sötét időszakba és valahol ez így is van helyén. De ahogy az idők telnek, és a divat fejlődik egyre inkább elismerhető, hogy a körmünk is egyfajta kiegészítőként szolgál és ugyebár azokat is gondosan megválogatjuk, akkor miért ne tennénk így a manikűrrel is?

Íme néhány aktuális trend a sok közül, hogyan dobjuk fel egy picit a sima fekete vagy nude körmünket.

Először is a neon! Nem kell ősszel és télen sem elfelejtenünk és végképp nem kell lemondanunk róla akkor, ha nem vagyunk a feltűnő „karmok” híve. Elég, ha választunk egy nude alapot és kérünk bele egy szolid vonalat akár ferdén akár egyenesen. Garantált siker és ráunni sem lehet olyan hamar, mint gondolnánk.

 

 

Ha a csillogás a mindened, ne rakd el a szekrény és a Pinterest mélyére az inspo fotókat! Csupán annyi a dolgod, hogy minimalizálod a helyzeted. Egy-egy gondosan és ügyesen elhelyezett nagy méretű kő is el tudja érni a várt hatást és nagyon kifinomult look-ot kapunk ezek mellé!

 

 

Kicsit ugyan merész és meglepő, de úgy látszik a 2019 ősz és tél új nagy dobása a boci mintás körmök. Bizony. És innentől lehet kedvetekre válogatni, hogy bevállaljátok-e, hogy mindegyik ujjatokon díszelegjen ez a cuki, de nem mindennapi minta, vagy csak 1-1 kiválasztott legyen. Szerintem nagyon extra a maga visszafogott színvilágával és abban biztos vagyok, hogy nem fog az utcán visszaköszönni mindenkin! Bevállalósaké a világ!

 

 

A gyöngyök évek óta minden évben kivívják maguknak a figyelmet és a tiszteletet és ez az idei szezonban sem történt/történik másképp. Már a nagymamáink is mesélni tudnának, milyen „kapcsolatban” álltak a gyöngysorokkal és egyéb kiegészítőkkel. Viseltük már idén hajban, karkötőként és most eljött az ideje, hogy átköltözzenek a körmeinkre is. Ezentúl már csak a képzelet szabhat határokat. Én mindenképp bevállalnék nagyobb darabokat is, de ezekkel alapjáraton vigyázni kell, hiszen könnyen ki tudnak esni. De egy kis odafigyelés és szuper körmös kombinációjával hetekig díszíthetik a kezeinket.

 

 

Forrás: cosmopolitan

Lead kép: pixabay