Most szól:
Vezeti:
2019.10.03 Csütörtök . 00:16

5 alapdarab, ami nem hiányozhat az őszi gardróbodból

Amikor megtalálod a tökéletes fehér pólót, azt a bizonyos blézert, famert és a tipikus fekete ruhádat, többé nem lehet aktuális az a mondat, hogy „nincs mit felvennem”!

Ugyanis az az alapja egy jól összeszedett gardróbnak, hogy minden basic darab megtalálható legyen benne. Ez azért is nagyon fontos, hiszen ezeket a darabokat később hiba nélkül lehet egymással kombinálni. Amikor ez megvan, jöhet az a rész, hogy feltöltjük a szekrényünket különlegesebb darabokkal. Viszont ma nem erről lesz szó.

Bemutatok nektek néhány olyan ruhadarabot, amik biztosan nem hiányozhatnak egy őszi kapszulagardróbból sem. Íme:

Fekete nadrág

Nem győzöm ismételgetni, hogy mennyire fontosak ezek a darabok! Szabástól és anyagtól függ nyilván, hogy mit milyen alkalomra tudunk viselni, de kell találni egy arany középutat, amit ha magassarkúval veszünk fel, simán megállja a helyét egy meetingen, de ha úgy támad kedvünk csak felkapunk hozzá egy bakancsot és már szaladhatunk is dolgunkra.

 

View this post on Instagram

Any cardigan lovers out there? 🤔| @oakandfort

A post shared by Nordic Style Report (@nordicstylereport) on

 

Fehér póló

Elérkeztünk egy újabb fontos darabhoz. Szerintem ez az egyetlen, amit senkinek sem kell elmagyarázni, hogy miért is elengedhetetlen. Kevés olyan esemény van a hétköznapokban, ahol ne vizsgázna a szettünk 10/10-re, ha ezt vesszük fel, nagyjából bármivel! Fontos, hogy jó anyaga és szabása legyen, még egy oversized darabnak is, hiszen nem mindegy, hogyan áll rajtunk egy ruhadarab, még akkor is, ha csak egy fehér pólóról van szó.

 

 

Blézer

Egy elegáns blézer minden szekrény koronázatlan királynője. Szeretnél valami csinosat felvenni a munkahelyen? Blézer. Fontos megbeszélésed van? Blézer. Hivatalos vagy egy ebédre/vacsorára? Blézer. Még nincs elég hideg ahhoz, hogy felvedd a kabátod, de egy sima ingben nem mászkálhatsz már? Blézer. Remélem mindenki észrevette, hogy mindenre lehet megoldás ez a ruhadarab.

 

 

A slip on cipők

Rövidre zárva a témát, ez is egy olyan kis kulcs, ami nagyon jó, ha a birtokunkban van. Pont elég kényelmesek ahhoz, hogy kilométereket sétálj benne, de valljuk be mégis nőiesebb/csinosabb, mint egy chunky sneaker.

 

 

A tökéletes magassarkú

Ha bármikor is extrán csinossá akarsz tenni egy szettet, kombináld egy fekete magassarkúval. Biztos sikered lesz bárhol, ahol megjelensz, viszont az nagyon fontos, hogy amilyen csinos, olyan kényelmes is legyen. Nem szeretnénk, hogy minden lépés fájdalmas legyen, ugye?

 

 

Forrás: glamour

Lead kép:Facebook June Sixty-Five