Most szól:
Vezeti:
2019.10.07 Hétfő . 22:41

10 sminkes trükk, ha fiatalabb megjelenésre vágysz

Vigyázz! Nem biztos, hogy a fekete szemceruza a legelőnyösebb a számodra!

Mi nők nagyon sokat foglalkozunk a külsőnkkel. Egy fontos esemény előtt képesek vagyunk akár órákra is bezárkózni a fürdőszobába vagy pánikolva hívni a szépségápolási szakembereinket. Az viszont vitathatatlan, hogy a hölgyek legjobb barátja a smink, ami akár éveket fiatalíthat rajtunk! Vagy mégsem?

Nem bizony! A nem megfelelő technikával akár többet árthatunk megjelenésünkön, mint hinnénk! Vajon tényleg nagyítja a szemet a fehér szemceruza? És a fekete 50 fölött valóban kerülendő? Ezeknek a tippeknek jártam utána, amihez segítségemre volt Trifont Éva, profi sminkes, aki elárulta a 10+ legfontosabb sminkes trükköt, amivel garantált a fiatalos üde orca.

1. Az első és legfontosabb, hogy mindig ápolt bőrre sminkeljünk. Sminkelés előtt tisztítsuk meg a bőrünket, hidratáljuk és utána fogjunk hozzá a folyamatnak.

2. Egy bizonyos kor felett kerülendő a harsány színek használata, helyette ajánlatos a természetes, natúr színeket alkalmazni.

3. A fiatalos megjelenés érdekében mindig csempésszünk egy kis fényt sminkünkbe, például szájfényt vagy fényesebb szemhéjpúdert.

4. A fekete szemceruza kerülendő! Helyette sokkal előnyösebb, ha barnát választunk.

5. A szemöldök sose legyen túl sötét, törekedjünk a természetes hatásra.

6. Könnyed lágy alapozót használjunk és mindig ügyeljünk, hogy a nyakunkkal megegyező árnyalatú színeket válasszunk, majd kevés porpúderral fixáljuk.

7. Erősen ajánlott a minőségi termékek használata, ugyanis a bőrünk és szemünk meghálálja.

8. Erős pink rúzsok a szépkorú hölgyeknek nem előnyösek. Helyette próbáljunk ki rózsás natúr árnyalatokat.

9. A szemöldököt semmiképpen se fekete szemceruzával próbáljuk megrajzolni! Pláne ne egy vonallal!

10. Inkább bronzosítót válasszunk a pirosító helyett!

Lead kép: Instagram @lindaandwinks