Most szól:
Vezeti:
2019.10.07 Hétfő . 12:10

Viszlát bőrkabát, helló bőring!

Teljesen magabiztosan kijelenthetjük, hogy a bőrdzsekik időtlen idők óta jelen vannak a divat világában és még azok ruhatárában is, akik teljes mértékben érdektelenül állnak ehhez az egész szakmához.

Mondhatni ez így is van helyén, hiszen olyan ikonikus darab, amit konkrétan mindenhez fel tudunk venni, kevés van. Létezik belőle ezer változat, fazon, szín. Hordjuk télen, nyáron, ősszel és tavasszal. Ám úgy érzem, elkezdett ketyegni az utolsó óra, legalább is egy jó időre előreláthatólag. Megérkezett a „kistesó”, ami lassan le fogja dobni magáról a kicsinyítő képzőt, teljesen jogosan.

Nem másról van szó, mint a bőringekről és zakókról. Már alapból elkezdte kecsegtetni magát a „bőr minden mennyiségben” koncepció. A Milan Fashion Week-en egész egyszerűen belibbent Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow a bőr zakójukban (persze ők már ebben a 90-es években is hódítottak) és mindenkinek a földről kellett összekaparni az állát.

 

View this post on Instagram

Need this leather jacket for next winter

A post shared by 13131913 (@junhonino) on

 

Egészen nyugodtan kombinálhatjuk akár bodycon ruhákkal, farmerrel, rétegezve kötött pulcsikkal, szoknyával vagy akár egy bőrhatású nacival, ahogy mondtam konkrétan mindennel. Akárcsak a bőrkabi. Ugye ismerős a szituáció?

Nem utolsó sorban ezek a csodás kis darabok mindenki számára beilleszthetők a ruhatárba, rengeteg fazon megtalálható majd a polcokon a fast fashion boltokban is, lassan valószínűleg beindulnak a színekkel is a tervezők és a határ innentől a csillagos ég.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval, ha idén ősszel és tavasszal te is olyan trendi akarsz lenni, mint a FW-en megjelent sztárok ne habozz, szerezz a bőrkabátod mellé egy menő inget vagy zakót.

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @glamometer @lydiajanetomlinson