Most szól:
Vezeti:
×
2019.10.09 Szerda . 12:11

Felsorakoznak az idei ősz legmenőbb kiegészítői

Tulajdonképpen napokon keresztül tudnánk arról beszélni, hogy a kiegészítők terén milyen darabok számítanak most a legdivatosabbaknak. Rengeteg szempontot figyelembe véve sem tudnánk túlságosan szűkíteni a kört. Nyílván vannak, akik minden téren próbálják minimalizálni a repertoárjukat és csak basic darabokat beszerezni egy-egy új kollekcióból.

Ha minden egyes darabot megvennénk, ami épp most aktuálisan trendi, valószínűleg kisebb túlzással, de egy egész szobát elfoglalnának. Ezért elhoztuk azt az 5 darabot, ami viszont senkinek sem maradhat ki idén ősszel a ruhatárából.

Láncok

Az utóbbi hónapokban a nagy chunky láncok átvették az uralmat és konkrétan mindenki, minden szetthez hordja, legyen szó egy csinos ruháról vagy csak egy szimpla oversized pólóról. Ennek a sikernek köszönhetően az őszi-téli kollekciókba is beszivárgott és itt is mondhatni első helyen áll a ranglétrán. Ahogy az előbb említettük, konkrétan mindenhez fel lehet venni, csak okosan kell kombinálni a dolgokat.

 

 

A kocka orrú cipők

Bizony, a szüleink és nagyszüleink is nagyon divatosak voltak ezekben és most mi is magunkra ölthetjük, bár elég megosztó darabnak számít még egyelőre. Ez is egy olyan trend, ami nyáron kezdte el kinőni magát és a kifutók után beragyogta a mindennapjainkat is. De most megérkezett az ősz és vele együtt a csodásabbnál csodásabb és nem utolsó sorban kényelmesebbnél kényelmesebb bokacsizmák is, ami valljuk be nagy aduász tud lenni egy rohangálós hétköznapon és egy hivatalos meetingen is.

  

Hatalmas övek

Tudjuk, nem mindenkinek a kedvenc darabja, főleg ebéd után, de ki kell mondanunk. Visszatértek teljes mellszélességgel. Legyen szó egy vagy két csatról, lehet színes, mintás visszafogott vagy extrém, mindenképp uralják a divatvilágot, és ha okosan választunk, teljesen jól be tudjuk építeni a mindennapjainkba és extrán jól feldobni vele a legegyszerűbb oversized ruhát is.

 

 

Bakancsok

Nem igazán számít, hogy hosszú vagy rövid szárúak, régi vagy új, hogy drága vagy sem, akinek nincs a ruhatárában a lehető leggyorsabban induljon el beszerezni őket, mert ez az őszi és téli szettek koronázatlan királyai. Amióta bekerültek a divatvilágba a chunky fazonú cipők szinte nincs olyan típus, amiből ne találnánk meg ezeket. Legyen az fűzős vagy chelsea fazonú, az összesben extrán jól fogunk kinézni.

 

 

„Fogd és vidd” táskák

A pici és óriási táskák, az öv-és válltáskák természetesen még mindig nagyon menők, de a clutch bag-ek újra rivaldafénybe kerültek. Nagyon egyszerű a dolgunk, hiszen ha szerencsénk van, akár egy designer darabot is be tudunk szerezni a second-hand boltokban. Így ismét nem kell egy vagyont arra költenünk, hogy divatosak legyünk. Színtől, mintától, fazontól és mérettől függően mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább illőt.

 

View this post on Instagram

Pouch in the clouds ☁️ 📸: @molly_chiang

A post shared by StockX Bags (@stockxbags) on

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Facebook June Sixty-Five