Most szól:
Vezeti:
2019.10.31 Csütörtök . 09:39

Íme a legfelkapottabb eljegyzési gyűrű trendek

Barangolva kicsit a Pinteresten rájöhetünk arra, hogy az esküvő téma ezen a platformon nagyon aktuális konkrétan júniustól januárig.

A nyár legpopulárisabb helyszínei közé nyilván a tengerpartok tartoznak, de a második helyen egészen biztosan a karácsonyi lánykérések állnak és ennek bizony hamarosan elérkezik az ideje. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embert érint jelenleg ez a téma, szóval vágjunk is bele.

Természetesen a klasszikus vonal uralja még mindig az eljegyzési gyűrű trendeket, de mint mindenben, ebben is évente fedezhetünk fel kisebb változásokat. Ezek nagyban segíthetnek a férfiaknak vagy éppen kétségbe is ejtheti őket, ha választásról van szó. Egy szó mint száz, az idei trendeket egyértelműen Kate Middleton és Meghan Markle gyűrűi tartották fogva. Most pedig hoztunk ezekről és még sok más gyűrűtrendről képet, hogy senki se maradjon inspiráció és választási lehetőség nélkül. Természetesen a következő daraboknál nem a karát a lényeg, hanem a formavilág.

1, Elsősorban Kate Middleton gyűrűje természetesen a maga kétszínű stílusával

 

 

2, Meghan Markle gyűrűje a 3 összetevőjével is elég extra

 

 

3, Számos márka dolgozik már a fenntarthatóság jegyében, ami nagyon sok párnak elsődleges szempont lehet, így az örök klasszikus gyémántköves darabok is bekerültek ebbe a repertoárba

 

 

4, Ha a klasszikus vonalat szeretnénk kicsit felpezsdíteni, mindenképp egy több követ tartalmazó gyűrű lesz az igazi, amely eltér ugyan a mindennapitól, de mindenképp ízléses maradt

 

 

5, És persze hogy senki se maradjon ki a listánkból, a merészebb csajoknak mindenképp érdemes bevállalni a színes köves gyűrűt, hiszen ez is nagyot hódított az utóbbi szezonban:

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: pexels