Most szól:
Vezeti:
2019.11.01 Péntek . 10:22

Így viselik a sztárok az egyik legklasszikusabb frizurát

Nagyon sokan beszélnek arról, hogy milyen arcápolási rutinnal rendelkeznek, hogyan és milyen termékeket használnak a bőrükre. Ömlik ránk a social mediából a sminkek hada, viszont arról csak nagyon keveset látunk, hogy egyesek hogyan és mivel ápolják a hajukat, vagy éppen hogyan birkóznak meg a frizurájukkal minden egyes nap. Pedig nagyon egyszerű a válasz ennek a miértjére, hiszen ez egy jóval kényesebb és bonyolultabb téma, mint azt bárki gondolná elsőre.

Abból viszont egy sztár és influencer sem csinál titkot, hogy a mindennapok aranylapja a lófarokba kötött haj. Teljesen jogos lehet a feltételezés, hogyan is lehetne ezt úgy viselni, hogy egy idő után ne legyen unalmas. Pedig csak nyitott szemmel kell figyelni az Instagram feedünket és máris kinyílik a világ. Elhoztunk pár tippet, hogyan is lehet igazán változatosan hordani lófarokban a hajunkat! Íme:

1, Nagyon nem hétköznapi megoldás, ha a fonatunk végét kibontjuk, és a tarkón kötjük copfba. Nagyon extrém is tud lenni, de abban megegyezhetünk, hogy semmiképp sem unalmas.

 

 

2, Ez a stílus a 70-es évekre emlékeztet minket és egyszerűen imádjuk! Azzal, hogy megemelte a copf előtti részt, sokkal monumentálisabb lófarkat kaptunk és ez hajhossztól függetlenül működik mindenkinél!

 

 

3, Egy kis játékosságot vihetünk a napjainkba, ha 2 oldalra kötjük a hajunkat, pont úgy, mint Megan Ellaby.

 

View this post on Instagram

Reckon I like Freddie Mercury? 🤔

A post shared by meganellaby (@meganellaby) on

 

4, Hailey Bieber a felül szoros és borzos lófarok párosítást választotta, és azt bevallhatjuk, hogy ez a legegyszerűbb verzió eddig.

 

 

5, Ha a klasszikusoknál akarunk maradni, Victoria Beckham tarkónál összefogott, egyenes haját egyszerűen imádjuk.

 

 

6, Egészen könnyen játszhatunk az elválasztásokkal is. Olivia Munn átvette az irányítást és egy határozott középen elválasztott hajat választott.

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @viola_pyak @jodycallanhair