Most szól:
Vezeti:
2019.11.04. Hétfő 12:09

Beköszöntött a hideg, de a divat a kabátokat sem hagyja szó nélkül

A szó legszorosabb értelemben, menthetetlenül és tengernyi mélységig szerelmesek vagyunk az őszi és téli kabátokba és tudnánk még tovább ragozni ezt a leírhatatlan köteléket. Valószínűleg rengetegen éreznem még így és teljes mértékben együtt érzünk velük és azzal a ténnyel is, hogy senki pénztárcájának nem kedvez ez a szenvedély.

Ez teljesen érthető, hiszen egy olyan ruhadarabról beszélünk, amely akár kiegészítő is tud lenni, ha ügyesen választunk. A legegyszerűbb szettet is fel lehet dobni vele és szerencsére a legmelegebb darabok is nagyon szuperül mutatnak, így nem kell választanunk, hogy jól nézünk-e ki, vagy nem fázunk.

A 2019/20-as őszi/téli kollekciókról csak annyit, hogy FANTASZTIKUS! Ezért hoztunk most pár darabot, hogy senki se szenvedjen inspiráció hiányban!

1, Lakk kabátok: szerintünk nem kell túlzásba vinni a leírását és hogy miért esett ez első helyre. Nagyszerű darab, általában hosszú és rövid változatban is kapható, és ha már valaki unja a klasszikus bőr darabokat, akkor ez a tökéletes választás. Létezik belőle fekete, barna, de bordó és extrémebb színek is!

  

2, Kockás dolgok mindenhol és mindenekfelett, így természetesen a kabátokból sem spórolták ki! Szavak nem szükségesek! Nézze és lássa mindenki, mennyire csodás darabok léteznek már a könnyen elérhető fast fashion és a designer boltokban is!

  

3, A köpenyek: kabát, kiegészítő és a napunk fénypontja

  

4, Válltömések minden mennyiségben! Imádjuk, hogy 2019-ben új erőre kapott, köszönhetően a retro vonal térhódításának!

  

5, Drámaian szőrmés és drámaian imádnivaló! Extra meleg, extra puha és extrán mutatós! Ebben senki sem tud szürke kisegér lenni a ködös napokon!

  

6, A neon színeket sem ősszel sem télen nem lehet elüldözni és ennek mi nagyon örülünk!

  

7, A barna és a bézs millió árnyalata. Nagyjából így tudnánk leírni ezt a vonalat. Nincs az az árnyalat, amiben ne létezne kabát és ezáltal mindenki talál magának megfelelőt. Nagyon elegáns is tud lenni, ugyanakkor bármilyen fazont keresünk, garantáltan lesz barnában! Nincs kifogás, kötelező darab!

  

8, Oversized ruhák mindenhol, na de kabátok is? Bizony! Legyen az visszafogott, bohókás, menő, szőrős bármilyen, ha valaki rajong az oversized darabokért, most igazán boldog lehet!

  

9, Hosszú, hosszú és még annál is hosszabb kabátok! Ennek csak a képzelet (és a magasságunk) szab határt

  

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @glamometer