Most szól:
Vezeti:
2019.11.14 Csütörtök . 09:07

Senkit nem hagyunk ötletek nélkül - íme 5 csizma 5 összeállítással

Egyre inkább érezhetjük, hogy nyakunkon a tél, hidegebbek a reggelek és az esték is, még ha napközben elé tűrhető idő is van. Így egyre inkább elkezdik uralni a szekrényünket a melegebb darabok, a réteges öltözködés prioritás lesz és egyre inkább háttérbe szorulnak a sneakerek.

Azonban senkinek sem kell aggódni, mert az őszi/téli kollekciós csizmák és bakancsok rengeteg kellemes pillanatot fognak okozni és az sem utolsó szempont, hogy igen változatos skála tárul elénk. Szóval, ha valaki fel szeretné tenni a kérdést, hogy mégis miről beszélünk, akkor ezt most megelőzzük és mutatjuk a legújabb csizma/bakancs trendeket és minden típushoz egy-egy szettet segítségül!

1, A nagybetűs bakancs: a 90-es évek hagyatékaként maradt ránk és mi mennyire örülünk ennek. Igazi vagány és kényelmes darab, mely bekerült a basic dolgok listájára. Senkinek nem ajánlatos e nélkül átvészelni a telet. A legegyszerűbb fekete farmer és pulcsi kombó kedvenc cipője lehet akár, de ha valami elegánsabbra vágyunk, mégsem akarunk feltűnést kelteni egy egyszerű fekete ruhával nagyszerű csajos szettet állíthatunk össze.

 

 

2, Fűzős bakancs egy igazi egyedi darab lehet a szekrényünkben, mely feldobja az egyszerűbb és az elegáns szettjeinket is. Kombinálhatjuk maxi szoknyával, ruhával és ha nagyon bele akarunk csapni a trendekbe egy virágos maxi ruhát választunk hozzá.

 

View this post on Instagram

MINT

A post shared by All The Pretty Birds (@tamumcpherson) on

 

3, Az állatmintás darabokat nem kell bemutatni szerintem senkinek a 2019-es évben, így hát nyilvánvalóan áthidalt az őszre és télre is. Konkrétan mindenhez fel tudjuk venni, a belevalóbb csajoknak pedig a kígyó mintás combcsizma egy blézer fazonú ruhával 10/10-es választás.

 

View this post on Instagram

Hiii from London 🇬🇧

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

 

4, Túrabakancs? Igen! A daddy sneakerek és az extrán oversized kabátok mellé tökéletes befejezése az évnek. Kényelmes, meleg és vagány. Nincs több kérdésünk.

 

 

5, Unalmas tud lenni néha az egyszerű fekete csizma, de ahhoz nem mindenki elég bevállalós, hogy például állatmintás cuccokkal halmozza el a ruhatárát és ennek örömére hatalmas trend lett a fehér csizma/ bakancs. Igazi basic darab. Ugyan lehet kicsit kényesebb a színe miatt, de megéri az összes fáradtságot, ami a tisztántartásával jár. A legjobban világos színű összeállításainkkal néznek ki, de a bátrabbak a kontrasztos megjelenés érdekében fekete színű ruhadarabokkal is kombinálhatják!

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: pixabay