Most szól:
Vezeti:
2019.11.16 Szombat . 12:36

Felsorakoznak a legmenőbb őszi/téli frizurák

Tény, hogy a legtöbb fashion show-n és divatblogon mindig megjelennek a legaktuálisabb fashion és beauty trendek, most viszont elérkezett az ideje annak, hogy valami másról is beszéljünk. Mégpedig a hajunkról. Mint mindent, ezt is befolyásolja a divat és itt is megjelennek az aktualitások időnként, ezért most elhoztunk a 2019-es év legnépszerűbb hajviseleteit!

1, Kicsit felejtsük el azt, hogy a legszorosabb copfot a fejünk búbjára kötjük fel. Nagyon elegáns és kifinomult tud lenni, ha a tarkó köré csinálunk egy lófarkat és szimplán lazán hagyjuk!

 

View this post on Instagram

@carodaur @parisfashionweek #details

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 

2, A középen elválasztott haj kicsit örök klasszikusnak is számít, mindig jelen van és valamennyire mindig visszatér. Egy biztos: az idei év street style hajviselet téren az első helyen landolt.

 

 

3, Carrie Bradshaw stílus röviden leírva, bohókás, kócos kicsit hanyag és mégis jól áll mindenkinek. Jó hír: újra visszatér és nagyot hódít!

 

View this post on Instagram

My spirit colors

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 

4, A rövid haj ismét ( vagy még mindig?) hatalmas trend lett. A legpopulárisabb fazon azonban még mindig a „ bob” fazon legyen szó akár az eredeti akár a „long bob” verzióról!

 

 

5, Kiegészítők, kiegészítők, kiegészítők minden téren! Csatok, hajpántok, színes vagy texturált hajgumik és kendők. A legkedveltebb viseletek a hajban és nem csak a nyáron.

 

 

6, Az elején beszéltünk a tarkó copf kifinomultságáról most szeretnénk megemlíteni a kontyot, ugyanis egy igazán nőies és egyszerű hajviselet, mégis sokkal trendibb most, mint a szoros fejtetőn véget erő konty.

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Facebook Camila Coelho