Most szól:
Vezeti:
2019.11.19. Kedd 12:13

Az ikonikus cipőmárka tervezői idén limitált kiadású kollekciót álmodtak meg

A Skechers Premium Heritage Amerikában már debütált és hatalmas „hype”-ot okozott.

A Premium Heritage kapszula kollekció keretében egy ikonikus Skechers formát gondoltak újra: a Skechers D’Lites-ot, megspékelve azokat a legújabb divattrendekkel és a legkorszerűbb anyagokkal, az ultra-sikkes látványért. Ezek a stílusteremtő cipők, merész mintáikkal, strasszberakásaikkal és fémdíszítéseikkel, úgy ünneplik a népszerű és örökérvényű sneaker-sziluetteket, mint azelőtt soha.

Midi-szoknyával párosítva, a bohókás street-style beütésért, vagy éppen farmerral, az extra csillogásért - a kollekció valamennyi darabja ideális kiegészítők a 2019-es ünnepekre!

A közelmúltban is számos New York-i és londoni divatshown felbukkanó eredeti Skechers D’Lites továbbra is a reflektorfény középpontjában áll. A chunky sneaker mozgalom egyik szeretett vezéralakja, ez a klasszikus modell máig kötelező darab a divatmániások körében világszerte. A Skechers D’Lites – Golden Idea finom és elegáns stílust képvisel, amelyhez garantáltan újra és újra vissza akarsz majd térni a tél folyamán. Ez a fekete-fehér szépség, puha bőr felsőrészével és aranylánc-díszítésével, éppen megfelelő mennyiségű csillogást kölcsönöz neked bokától lefelé: gondolj rá úgy, akár egy ékszerre, amelyet a lábadon viselsz.

Skechers / Golden Idea

A D’Lites 3.0 – Joy Summer vadító külsején a piros leopárd- és gepárdminta találkozik a sportos piros hálószövettel, további alapos vérfrissítést tolva a divatos állatminták trendjébe. Az extra chunky sneaker mindezt még kristályokkal díszített fűzővel és egy királynőhöz méltó koronával tetézi a saroknál. Ezt a lehengerlő darabot egyszerű, fekete, piros és barna színű telitalpa teszi igazán teljessé.

Skechers / Joy Summer

A Skechers legutóbbi hozzájárulása a chunky sneaker trend univerzumához, a vezető divatmagazinokban és a legnépszerűbb influencerek lábain megjelenő Skechers D’Lites 3.0 hamar elfoglalta a helyét az ikonikus formák között. Az ünnepi kollekció keretében a tervezők mindent beleadtak, hogy a lehető legjobban kihasználják a D’Lites 3.0 amúgy is vakmerő stílusát. A hihetetlenül tüzes Skechers D’Lites 3.0 – Cheetah Queen az állatminta-trendet fokozza a végsőkig, színes gepárdmintás felső résszel és kristályokkal díszített fűzővel, amelyet egyszerű, fehér-barna telitalpa egyensúlyoz.

Skechers / Cheetah Queen

A Skechers D’Lites 3.0 – Flashy Stud a népszerű logó-trendre játszik rá, egy hatalmas, strasszokkal kirakott D’Lites felirattal, amit csak fokoz a kígyóbőr minta, a további strassz-díszítés és a divatos, monokróm, törtfehér bőr felső anyag.

Skechers / Flashy Stud

A legújabb Skechers Premium Heritage limitált kiadású kollekciót a Skechers Energy – Captains View teszi teljessé. Az első és eredeti chunky sneaker, a Skechers Energy formavilága ma is olyan népszerű, mint amikor 1999-ben Britney Spears lábain bemutatkozott a világnak. Az időtlen sneaker minden, csak nem kiöregedett ebben az új kollekcióban, látván a válldísz inspirálta nyomatot a rojtokkal és a piros leopárdmintával, az élénk kék berakást és a sodrott kötelet a bokánál. A Skechers Energy – Captains View művészi megközelítése a modellnek, amely csatlakozik a legújabb ünnepi trendekhez.

Skechers / Captains View

Forrás: Skechers Press

Lead kép: Skechers Press