Most szól:
Vezeti:
2019.12.08. Vasárnap 11:02

Idén télen kerülj jó bőrbe - avagy bemutatkozik az idei szezon legnagyobb trendje

Az idei szezonban, aligha létezik népszerűbb ruhaanyag mint a (mű)bőr. Ezekből garantáltan mindenki szekrényében lapul egy, ami nem más, mint a bőrkabát. Az örök klasszikus kabátka mellett, azonban ideje más bőrből készült ruhadaraboknak is teret engednünk.

A bőr a 2019/20-as szezonban újragondolva került bemutatásra és szerencsére már nem csak feketében! Az intenzív barna és vöröses árnyalatok is egyre közkedveltebbek. Kétségtelen, ha egy bőrből készült ruhadarabot kellene kiemelni, ami uralja az idei divatot az a bőr ruha. Nem kell tőle megijedni, ugyanis senki sem fog benne vad motorosnak tűnni, mivel visszafogottabb vagy nőies kiegészítőkkel garantáltan roppant sikkes lesz.

Az egyik legkeresettebb magyar divatmárka, azaz az Envy kínálatában már tavaly is megtalálhatóak voltak a bőrből készült ruhák, ám az idei szezonra is nagyon különleges fazonokkal rukkoltak elő.

A bőr már tavaly is bebizonyította, hogy mennyire népszerű a mindennapi és az alkalmi viseletek körében egyaránt. A magyar nők már egyre bátrabban választanak maguknak bőrből készült darabokat, amiket az idei őszi/téli kollekciónkban továbbra is megtalálhatnak. A tervezés során a legfőbb szempontunk a kényelmes viselet és a trendi megjelenés ötvözete volt.” - árulta el Pál Idikó az Envy Fashion-től.

A márka legújabb kampányképei pedig mindenki számára bizonyítják, hogy a bőr tényleg sokoldalú és akik eddig ódzkodtak tőle, még azok is bátran becsempészhetik a mindennapi öltözékükbe!

Az örök klasszikus bőrkabátok is feldobhatnak egy fekete szettet, pláne, ha egy barnás árnyalatot választunk belőle.

Envy Fashion

Bőr ruhák tekintetében a merész okkersárgától egészen a feketéig terjed a trendskála. A bővülő fazonok és a nőies sziluetteket kiemelő ruhák között egészen biztosan mindenki megtalálja majd a stílusához leginkább illőt.

Envy Fashion
Envy Fashion

A szokványos farmernadrágok helyett válasszunk bőrnadrágot, amikhez remekül fognak illeni az egyszerű garbóink. Elegáns alkalmakra pedig puffos ujjú felsőkkel kombinálva egy igazán különleges outfitre tehetünk majd szert.

Envy Fashion
Envy Fashion

Azok, akik szoknya pártiak, ők sem maradnak öltözék nélkül, ugyanis a nadrágok mellett a bőrszoknyák is igen népszerűek. A mini és midi szabások mellett a klasszikus ceruzaszoknya fazonok is felkerültek a trend listára. Mi több, a legbevállalósabb hölgyek akár még maxi szoknya változatban is kipróbálhatják, amiket puffos vagy fodros felsőrésszel kombinálva a legelegánsabb alkalmakra is telitalálat lesz.

Envy Fashion
Envy Fashion
Envy Fashion

A 2019-es őszi/téli kollekció darabjai már megtalálhatóak az Envy üzleteiben! Hozzád melyik darab áll a legközelebb?

Lead kép: Envy Fashion