Most szól:
Vezeti:
×
2019.12.27 Péntek . 11:54

Mi lehet JLo ragyogásának titka?

Abban nincsen semmi meglepő, ha az mondjuk, ahol Jennifer Lopez van, ott megjelenik a varázslat is.

Az elképesztően jó stílusától kezdve, az elbűvölő személyiségéig mindent imádunk. Hogyha a sminkről van szó gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy JLo sosincs szabadnapon, ezért a mindennapjaink szerves része a sminkmestere Scott Barnes. Közel 20 éve sminkel olyan celebeket, mint Beyoncé vagy Kim Kardashian. Ezalatt az idő alatt volt lehetősége kitapasztalni, hogy melyek azok a sminkbakik, amiktől kirázza a hideg.

1.Túl erős kontúrvonalak. „Az erős kontúrvonalak mindig annak a jelei, hogy csak követni akarod a trendeket, viszont ignorálod a saját arcod. Ahelyett, hogy másokat akarnánk másolni, próbáljunk koncentrálni a saját vonalainkra.”

2. Rosszul satírozott szemsmink. „A rosszul satírozott, élesen hagyott sminkek kimentek a divatból 1999-ben.”

3. „Mindenkire illő pirosító”. Mindenkinek a saját bőrszínéhez kellene pirosítót választani, mert ami a világosabb bőrnek kellően pigmentált, az a sötét bőrön konkrétan nem látszik.

4. Highlighter probléma. A highlighter valóban beragyogtatja a mindennapjainkat, de hogyha már túl sokat (tényleg túl sokat) használunk, ráadásul rossz helyre, az nem mindig előnyösen emeli ki arcunkat. Plusz itt is igyekezzünk a bőrtónusunknak megfelelő árnyalatot választani.

5. Erős smink napközben. Szeretem a drámát, de napközben a túl erős smink többet árt, mint használ. A drámai sminkeket hagyjuk meg a kamerák elé, illetve az esti bulikba. Napközben inkább játszunk a könnyed színekkel.

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Jennifer Lopez Facebook