Most szól:
Vezeti:
×
2020.01.01 Szerda . 10:57

Íme a divatbloggerek 5 legkedveltebb téli ruhadarabja

Az idei téli időszakban szerencsére megtapasztalhatjuk, hogy igenis tudunk olyan szetteket összeállítani, melyek divatosak, melegek és komfortosak is egyben. Mutatunk most néhányat ezekből:

1, szőrös, szőrmés puha, azaz a teddy kabátok: Már olvashattatok arról a blogon, hogy mennyire örülünk annak, hogy a nagy, meleg szőrmék megérkeztek idén, de nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy ez a leghidegebb napokon igazi megváltás lehet.

 

View this post on Instagram

🧡 |Anzeige weil Markierung

A post shared by FASHION & VEGAN FOOD🌱 (@aliziazuschlag) on

 

Teddy kabát/Reserved

2, A két színű ruhák egészen újnak számítanak, viszont a kötött darabok beléptek az életünkbe és mi ennek nagyon örülünk. Létezik pulcsi, ruha, méghozzá hosszú kötött ruha, amely egy csinos, kényelmes és nagyon meleg csizmával kombinálva csodás megjelenést kölcsönöz nekünk.

 

 

Felső/H&M

3, A blézerekben az a legszuperebb, hogy a nyár kivételével minden évszakban és nagyjából minden eseményen megállja a helyét, de nem kell egy fashion week ahhoz, hogy viselni tudjuk. Egy átlag napon is felvehetjük és az a legjobb benne, hogy nagyon egyszerűen tudunk alá rétegesen öltözködni, ugyanis remekül mutatnak garbóval is!

 

 

Blézer/Zara

4, Nem győzzük hangsúlyozni, hogy bőr, bőr, bőr minden mennyiségben. Látott már mindenki bőr, pufi téli kabátot? Hát itt az ideje. A legmelegebb és legtrendibb darab lesz, amint beszerezzük ezt a csodát és garantáltan a figyelem központjában leszünk ebben a nem mindennapi darabban.

 

View this post on Instagram

You can sit with us!

A post shared by DELA FARD (@delafard) on

 

Kabát/Nanushka

5, Egyre nagyobb teret kapnak a bakancsok és azon belül is túrabakancsok. Nagyon megosztó kategóriának számít még mindig, viszont egy kis fantáziával fel tudjuk vele dobni a szettünket.

 

 

Bakancs/Zara

Forrás: marieclaire

Lead kép: Facebook TopShop