Most szól:
Vezeti:
2020.01.01. Szerda 11:34

Miért mond le egyre több influencer a szempillaspirálról?

A „smink nélkül” mozgalmat már régóta és sokan ismerjük szerencsére! A sztárok és influencerek is szívesen posztolnak selfieket smink nélkül, sőt akár a vörös szőnyegen vagy akár a kifutókon is e nélkül jelennek meg.

Persze, ha őszinték akarunk lenni önmagunkhoz, teljesen smink nélkül olykor csupasznak érezzük magunkat, vagy nem? Talán az új sminktrend lehet a kompromisszumos megoldás, mint ahogy az a közösségi média felületén vagy akár a stylistok körében is most igen népszerű. A „smink nélkül” helyét átvette a „szempillaspirál nélkül” kifejezés.

  

A legújabb szépészeti őrület, ami nem csak az idegfeszítő kifestést és a még idegesítőbb esti smink lemosást spórolja meg nekünk, hanem tényleg vagánynak, természetesnek és szuper frissnek hat. Egy enyhe pirosító az arcra, határozott szemöldök és szép telt ajkak elegendőek a természetes kinézethez.

A sötét szempillák elhagyásával a smink többi része sokkal inkább érvényesül. Pont ebből az okból kifolyólag küldték a professzionális sminkesek a modelleket szempillaspirál nélkül a kifutóra az idei fashion week-en. Ezúttal az arc egyéb részeinek akarták azt a figyelmet szentelni, amit megérdemel. Mint például egy határozott áll vagy egy színes szemhéj.

A szempillaspirál nélküli megjelenés erőt és magabiztosságot sugároz- legalábbis ezt állítják a mozgalom követői.

  

A szempillaspirál nélkül mozgalomnak már most sok követője akad. Mégis néhányan a könnyedebb verzióját részesítik előnyben, vagyis spirál helyett szempilla ápolót használnak, ami a pilláknak szép természetes fényt ad. A szempilla-lifting ugyancsak nagyon felkapott az utóbbi időben. A vörös ajkak szempillaspirál nélkül ugyancsak jobban érvényesülhetnek.

Forrás: instyle

Lead kép: pexels