Most szól:
Vezeti:
2020.01.09. Csütörtök 23:25

Elrejteni a hasat? Mi sem egyszerűbb, a megfelelő öltözékkel!

Egy csöpp kitüremkedés, egy kis felesleg, egy nagyobb has? Teljesen mindegy végül is, mert mindenkinek a teste más és más. És ez így van jól.

Előfordul persze, hogy zavar a hasunk vonala. Amennyiben nem érzed magad komfortosan, úgy a következő divattippek neked szólnak, hogy optikailag vékonyabb középvonalra tehess szert.

A ruhák a csodafegyvereink ebben a harcban. Mindenekelőtt az A vonalú ruhák és a felfelé szélesedő fazonok játéka takar a legjobban. A határozott anyagoknak és formának köszönhetően folyamatos az esése ezeknek a ruháknak és máris egy pár kilót letagadhatunk bennük.

Az átlapolható ruhák ugyanúgy alkalmasak lehetnek mivel a fókuszt a csípőre helyezik. Az átlapolós ruha vékony garbóval kombinálva melegen tart és stílusos is egyben.

  

Magas derekú nadrágok, magas derekú farmerek

Mondhatjuk, hogy a magasan ülő nadrágok nem annyira előnyösek, mivel nagyobbnak tűnik benne a hátsó felünk. Nem feltétlen, mivel ez a zsebek megfelelő pozícióján múlik. Amennyiben nem túlságosan lent helyezkednek el, úgy optikailag nem emelik meg a farmert. Ezek a darabok pikkpakk eltüntetik a hasat. Egyszerűen tűrjük elől be a blúzt, pólót vagy vékony pulóvert és kész is. A fekete automatikusan még vékonyabbnak hat. A kék farmerrel is működik az effektus. Esetleg, ha valakinek szélesebb a lába válasszon hozzá magasabb sarkú cipőt, hiszen ez még rásegít a hatásra.

  

Szoknyák télen

Télen bátran vegyünk fel egy szoknya vagy ruha plusz pulóver kombinációt. Legyen laza az esése és a csípőnél érjen véget. Ezzel kicselezzük a középvonalra irányuló figyelmet és még trendik is leszünk egyben. Az, hogy mini-, midi- vagy maxiszoknyát választunk, ebben az esetben nem releváns.

  

Felsőrészek, amelyek elrejtik a hasunkat

Alapvetően ajánlottak az olyan blúzok és topok, amelyek a fókuszt valamely más irányba terelik a pocakról. Például az olyan szövetek, amelyek hosszanti csíkokkal vannak ellátva, vagy egy laza esésű fazon, egy v-kivágás vagy egy átlapolós top kijátsszák a figyelmet a csípő irányába és a középtájék kvázi eltűnik.

Ez érvényes arra is, ha mintás felsőrészt választunk: pöttyök, virágok, állatok? Teljesen mindegy, a motívumok magukra vonzzák a tekintetet és nem a hasra.

  

Has eltüntetése a szín a színben outfittel

A szín terel: keress egy felsőrészt és nadrágot vagy szoknyát pontosan egyazon színben. A hatás egyöntetű. Fontos tudni, hogy a széles darabok nem feltétlen takarnak, mert a kanyargó vonalak kétségtelenül szélesebbnek hatnak, mint amilyenek valójában. Egy komplett fehér outfit esetén vigyünk bele egy kis változatosságot és ragadjunk egy kék hosszabb mellényt vagy kiegészítőket ütős színekben hozzá.

  

Aki divatban is nem csak az üzletben akar élen járni, viseljen kosztümöt: a kétrészes kosztümök ugyanazon színtónusban magabiztosságot sugároznak, és vékony sziluettet varázsolnak. Feltétel: az kosztüm lazán, de mégis tökéletesen simuljon.

  

Forrás: Wunderweib

Lead kép:Instagram @venswifestyle