Most szól:
Vezeti:
2020.01.09 Csütörtök . 19:58

Felsorakoznak az idei év legmenőbb cipőtrendjei

Az új évbe lépve már izgatottan várjuk az idei tavaszi/nyári cipődivatot, ami érdekes formáival rafinált részleteivel már most a tavaszias érzéseket kelt bennünk. Igaz még csizma szezon van, de bizonyára már mindannyian vágyakozunk arra, hogy frissen lakkozott lábujjainkat megmutassuk a tavaszi napsugaraknak.

A cipős szekrényed idei top 3 divattrendjét láthatod a következő összeállításunkban:

1. Bokapántos cipő

Aki már fiatalon is szívesen hordott bokalánc, annak ismét megjön hozzá a kedve. 2020-ban ugyanis állandó kiegészítője lesz a magassarkú cipőknek, balerináknak és egyben gondoskodnak a csillogásról is a bokánkon. Az integrált lábékszerek a cipőre irányítják a figyelmet és alkalmat adnak arra, hogy a láb is ragyogjon.

 

 

2. Emelt mokaszin/mokaszin sarokkal

A mokaszinok meglehetősen kedvelt cipők minden hölgy számára, mivel kényelmesek praktikusak és sikkesek.

2020 elején egy bizonyos mértékben továbbfejlesztett változatát fogjuk viselni: a mokaszinok új magasságokba törnek, és sarokkal toldva jönnek divatba. A vastag sarok, első pánt és bross mint díszítés legalább olyan sikkesé teszi ezen darabot, mint lapos elődjét.

 

View this post on Instagram

On my mind... #bottegaveneta #daniellee #ilisshoes

A post shared by Ilenia Toma (@ileniatoma_) on

 

3. Asszimetrikusan pántolt magassarkú cipők

Már a tavalyi évben is hódítottak a finoman szíjazott szandálok. Az új évtizedet egy asszimetrikusan újragondolt verziója indítja: a pántok ugyanis középről most enyhén oldalra tolódtak, ami a legfinomabb magassarkút is még egyedibbé varázsolja.

 

 

Forrás: instyle

Lead kép: Facebook Kurt Geiger