Most szól:
Vezeti:
2020.01.09. Csütörtök 23:56

Gyönyörű hullámos haj egy éjszaka alatt? Igen!

A csodás hullámokat nem csak a fodrászszalonokban érhetjük el, hanem már alvás közben is! Nem, nem viccelünk!

Azon hölgyek közé tartozom, akinek a mindennapos hajprocedúrája, sajnos igen sok időt vesz igénybe. Éppen ezért, hogy reggel időt spóroljak, csak kivasalom a hajam, ugyanis az percek alatt elkészül. Sokszor azért nagyokat sóhajtozok a tükör előtt, hogy bárcsak tökéletes hullámokkal indulhatnék reggel a munkába – amire, természetesen sose jut idő.

Persze néha kivételt teszek és lefekvés előtt hatalmas hajcsavarókra tekerem a frizurám, amitől olyan mozdulatlanul tudok csak aludni, hogy a hajam valóban szép lesz, de a pihentető alvásból aznap semmit sem érzek.

A napokban viszont egy igen bolondos videóra bukkantam a neten, ami megoldást nyújthat a csodás reggeli göndör frizurára és a pihentető alvás együttesére. Garantált, hogy mindenki elkészítheti otthon, sőt! Végre értelmet nyerhetnek a lyukas és páratlan zoknijaink a szekrény mélyén.

Nincs más dolgunk, mint picikét benedvesíteni a hajunkat, majd pár zoknit előkészíteni a folyamathoz. Tincsinket elsőként sodorjuk össze, majd egyenként tekerjük fel a zoknikra és csomózzuk meg. Ezek után pedig vegyük fel a pizsamánkat és aludjunk egy pihentetőt reggelig.

Ébredés után bontsuk ki a feltekert tincseket és Voilá!

Lead kép: pexels