Most szól:
Vezeti:
2020.01.09. Csütörtök 22:21

Íme 5 tipp, hogyan csinálhatunk a legunalmasabb ruháinkból divatosabbat

Igaz nem ismerjük az összes olvasónk divatszokásait, de megállapíthatjuk, hogy minél hidegebb a tél, annál nehezebb változatosan és csinosan öltözködni. Valószínűleg mindannyian hosszú perceket töltünk a gardróbunkra bámulva és valahogy mindig ugyan az a szett kerül a kezünkbe, ami kezd kissé unalmassá válni. Most ahelyett, hogy folyamatosan ismételgetnénk az aktuális trendeket megpróbáljuk valami aprósággal feldobni a kedvenc outfitünket.

Az övek

A kedvenc ruhánkat is nagyon egyszerűen át tudja formálni, de akár a basic blézerünket is megspékelhetjük egy feltűnő övvel.

  

A hajunk

A legkényelmesebb hajviselet természetesen mindenkinek a lófarokba kötött haj, amit egy masnival vagy egy díszes csattal tehetünk még különlegesebbé.

  

Dobd fel az ujjaidat

Nyílván mindenkinek vannak kedvenc karkötői, melyeket tavasztól őszig viselünk, viszont most már télre sem kell elfelejtenünk őket. Szimplán csak vegyük fel a hosszú ujjú pulcsink ujjára.

  

Rétegezés

Kedvenc tavaszi ruhánkat is simán fel tudjuk venni télen. A képlet nagyon egyszerű, vegyünk fel alá egy hosszú ujjút. Nagyon extra, mégis kényelmes viselet.

  

Mintás harisnyák

Nem is gondolnánk, hogy a legegyszerűbb szetteket mennyire fel lehet dobni egy ízléses és bevállalós mintás harisnyával. Nem is feltétlenül kell hódolni annak a hóbortnak, hogy idén ősszel és télen újra divatosak lettek a színes harisnyák, egészen nyugodtan kitarthatunk a neutrális és a fekete szín mellett.

  

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @blaireadiebee