Most szól:
Vezeti:
2020.01.09. Csütörtök 21:13

Íme a legmenőbb csizma+ruha kombinációk

A hidegebb időben sem kell búcsút intenünk kedvenc ruháinknak, ugyanis nem csak nadrágban járhatunk egész télen, hanem egy csinosabb ruha, harisnya és csizma kombináció is tud komfortos és mutatós lenni!

Ezek az összeállítások nagyszerű megoldások lehetnek a szürke reggelekre, amikor egyszerűen nincs kedvünk az aznapi szettünkkel sokáig bíbelődni. Egyszerűen csak kapjuk fel a kedvenc ruhánkat, húzzunk fel hozzá harisnyát, a kedvenc bakancsunkat, és indulhat is a nap. Tökéletes szett az irodába is, de barátnős találkozásokra is pont megfelelő! Egészen biztosak lehetünk benne, hogy idén extra trendik leszünk ezekben a szettekben és kombinációkban, pláne, ha a következő ruhahossz-csizma szabályokat észben tartjuk.

Mini ruha/szoknya

A hosszabb szárú csizmák nagyon jól passzolnak a mini ruháinkhoz. Fekete színű darabhoz válasszunk fekete harisnyát, sötét árnyalatú csizmát és annak érdekében, hogy ne legyünk tetőtől-talpig feketében egy világosabb színű – akár egy barna kockás, - blézert kapjunk fel hozzá. A bokacsizmák is remek választások lehetnek, ebben az esetben egy mintás harisnyával dobjuk fel az aktuális szettet.

  

  

Midi ruha/szoknya

Középhosszú szoknyáinkhoz a boka és a hosszú csizma is nagyon jól illik. Ez esetben a szoknya fazonját kell megvizsgálnunk. Abban az esetben, ha egyenes szabású és nincs felsliccelve a szoknya, akkor boka csizmát vegyünk fel hozzá. Asszimetrikus szabású és/vagy felsliccelt szoknyákhoz pedig a hosszabb fazonú csizmák illenek.

  

  

Maxi ruha/szoknya

Ezekhez a darabokhoz a legjobban a bokacsizmák/bakancsok illenek. A bohókásabb ruhákhoz bátran kapjunk fel a bakancsot – akár túrabakancsot is, amik az idei szezon nagy kedvencei. Elegánsabb szabású ruháinkhoz pedig mindenképp a magas sarkú darab a legelőnyösebbek.

  

  

Lead kép: Instagram @mariatilve @topshop