Most szól:
Vezeti:
2020.01.09. Csütörtök 22:02

Királyi ruhatrükkök a mindennapokra

A brit királyi család öltözékeiről már számtalanszor olvashattatok a blogon, ugyanis az elegancia és a sikkesség már évtizedek óta a védjegyükké vált. Természetesen hiába a szép és a drága ruha, egy kellemetlen divatbaki azonnal tönkre teheti az egészet. Ennek elkerülése érdekében a királyi család nap mint nap, számtalan frappáns divatrükköt vet be, amiből a legjobbakat megmutatjuk!

Kate Middleton mindig harisnyát és „tapadós” magassarkút visel. A királyi protokoll előírja a harisnya kötelező viselését, viszont ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a lábuk kicsússzon a magassarkúból, ezért választ mindig olyan harisnyát, melynek lábrészében kis tapadós korongok vannak, ez megakadályozza, hogy kicsússzon a lába a cipőből.

A királyi családban a hölgyek gyakran viselnek hajhalót, hogy frizurájuk mindig a tökéletes helyen maradjon.

Talán azt is kevesen tudhatják, hogy a nők állítólag mindig olyan szoknyát viselnek, melyek alján aprócska súlyok vannak elrejtve, hogy a szél ne okozzon kellemetlenséget.

Diana hercegné a kis táskáit használta arra, hogy eltakarja a dekoltázsát, ez biztosan kevesen tudják! És hogy miért? Ezzel védte magát a lesifotósok elől, hogy semmilyen kényes kép ne kerüljön ki róla. A személyes tervezője úgy hívta ezeket, hogy „dekoltázs táskák”.

Diana másik kedvenc trükkjét a kalapoknál alkalmazta, miszerint úgy viselte őket, hogy egy kicsi fésű volt bennük, pontosan azért, hogy mindig tökéletesen álljon, és soha ne mozduljon el.

  

Forrás: cosmopolitan

Lead kép:Instagram @katemiddleton.closet