Most szól:
Vezeti:
2020.01.09 Csütörtök . 23:03

Viszlát régi, helló új!

Le sem tagadható, hogy a 2019-es ősz csodálatos darabokkal gazdagított minket, de egyszerűen vannak olyan dolgok, amiktől sajnos búcsút kellett vennünk.

Természetesen, mint minden „divatévfordulónál” itt is lesz átfutási idő, így nem kell attól tartanunk, hogy hétfőn még divatos volt az adott darab, de kedden már nem... Csupán csak tartsuk észben, hogy azokat a darabokat, amiknek búcsút intünk nem biztos, hogy a legjobb divatbefektetés, ha épp most vennénk meg valamelyik üzletben.

Ilyen például a szuper crop kabát, helyette viszont őrületeset hódításba kezd a hosszú, extrán meleg téli kabátok.

 

 

Természetesen még mindig imádjuk a combcsizmákat, viszont helyettük a térdig vagy térd alá erő fazonok kezdenek beszivárogni a 2020-as divatba.

 

 

A vinyl anyagok bombaként robbantak, de amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan mentek is. Helyettük a lista első helyén a bőr anyagból készült ruhák és kiegészítők kaptak helyet. Imádjuk!

 

 

Biztosan mindenki emlékszik azokra a pulcsikra, amiket a vállunkra kellett csúsztatni. Ettől is búcsút kell vegyünk és helyettük köszönteni az oversized pulcsikat és kardigánokat, amik valljuk be sokkal praktikusabb is a hidegben.

 

 

Kétségkívül idén a mini ruhákat leváltják a midi és a maxi darabok, amikért sokkal hálásabbak is vagyunk a hidegebb időben.

 

 

Sokan úgy tartják, a piros soha nem megy ki a divatból, de bizony idén akad egy nagyon erős ellenfele, mégpedig a pink! Ne lepődjön meg senki, ha több rózsaszín árnyalatú darabot látunk majd az üzletek polcain.

 

View this post on Instagram

@lindsilanestyle in #zara #zaramania 🤩

A post shared by ZARA MANIA (@zara.mania) on

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @emilisindlev